Меню

Избрани новини

Риалити

Тяна от "Един за друг" простила изневяра! (видео)

Двойката са стари познайници на телевизиятаТяна и Иво (и двамата на по 37) от шоуто "Един за друг" са безспорно една от най-лъчезарните двойки във втория сезон на забавното семейно предаване и тази седмица отново повеждат класацията, като така се нареждат сред най-сериозните претенденти за победа в шоуто.

 

Двамата са много откровени пред зрителите и дори се позволиха да говорят публично за изневярата, която Тяна простила на партньора си, с когото са заедно от 18 години и имат три деца.

 

Те имали сериозни проблеми в миналото, но успели да изгладят трудностите. В последния епизод пък стана ясно и друга любопитна подробност за Иво. По време на общата игра на двойките, участниците редяха в определен ред снимки на свои близки.

 

На една от фотографиите се оказа актьорът от "Откраднат живот" Димо Алексиев. "Това е доктор Генадиев. Братовчед ми", сподели Иво, след като подредиха снимките на роднините си.

 

Миналия четвъртък с предаването „Един за друг“ се разделиха Лейля и Иван след неуспеха им в изпитанието с тъмната стая и последвалото генерално класиране срещу другата номинирана двойка Денислава и Даниел.С най-слаб резултат са Яница и Момчил. Малко преди тях се нареждат Тина и Станимир и Здравка и Мирослав.

 

За облекчение на всички, водещият Емо Чолаков обяви, че този път стаята на предизвикателствата остава заключена и никой няма да влезе в нея. Надпреварата в романтичното риалити продължават само седем двойки. Изпитанията за тях ще стават все по-вълнуващи, но и много по-трудни.

 

Новото предизвикателство ще постави мъжете в позиция на пълно откровение. Те ще трябва да посочат анонимни твърдения за техните половинки, а след това дамите трябва да се разпознаят в тях.

 

Пример за такова твърдение може да бъде: „тя е причината да се събуждам всяка сутрин“ или недотам приятното: „жена ми постоянно закъснява“. Колкото по-пряма и искрена е връзката на двойките, толкова по-голям е шансът им да спечелят играта и да продължат напред към големия финал, пише HotNews.bg


"Един за друг" не е първата изява на семейство Пресолски. Миналата година гости в техния дом бяха камерите на "Събуди се", за да разкажат своята история в рубриката "Говори с Ива".

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какви светски новини искате да четете през 2023 година?

 

Покажи резултати