Меню

Избрани новини

Риалити

Неочаквани обрати за участниците от "Един за друг"

Елиминацията не приключи както се очакваше

 

Поредната елиминация в романтичното състезание Един за друг предизвика буря от емоции сред участниците – от искрени сълзи до щастливи усмивки.

 

Оспорваното гласуване определи предаването да напуснат първите прекрачили прага на вилата на любовта – Зорница и Валентин.

 

За изненада на всички обаче, тази седмица в предаването нямаше отпаднали и всички десет двойки продължиха своето участие в любовната надпревара, пише HotNews.bg.

 

Зорница и Валентин бяха номинирани след като се справиха най-зле в играта за двойки, в която трябваше да се придвижват по хлъзгав под.

 

Денислава и Даниел пък не успяха да спечелят индивидуалните предизвикателства, но показаха боен дух и сила на характера, като станаха първи в отборното предизвикателство.

 

Така тяхното място на елиминацията зае предпоследната двойка в класирането – Яница и Момчил. Останалите участници подкрепиха с пет гласа младите влюбени.

 

Лузърите Зорница и Валентин получиха специалната задача да решат кои ще бъдат новите обитатели на стаята на предизвикателствата.

 

След като Здравка и Мирослав живяха цяла седмица в пълен мрак, сега е ред на Денислава и Даниел да тестват своите възможности в помещение без баня.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (2)

Smileys Поискахте ли разрешение от автора на колажа и платихте ли за използването му?
24.03.2021 19:25 / Отговор
Smileys Аха. Вместо отговор, откраднатият колаж изчезна. И това е нещо.
25.03.2021 23:43 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати