Меню

Избрани новини

Риалити

Българският Гордън Рамзи остана без предаване!

Снимка: Facebook/Hell's Kitchen

Шеф Ангелов остава без амплоато си на дявола в Кухнята на ада "Хелс китчън"

 

Българската версия на кулинарното състезание създадено от прочутият Гордън Рамзи, най-вероятно ще отсъства от родния ефир, научи репортер на LifeOnline.bg.

 

Факт е, че засега не се набират участници за бъдещ сезон с шеф Ангелов, а мълвата обикаляща етажите на "NOVA" от няколко месеца носи, че предаването спира засега заради свитите бюджети на канала и пренасочването на средства към новинарския брат NOVA NEWS.

 

Според други анализатори на пазара, основна причина е върлуващият китайски вирус и сложността да се спазят всички изисквания на РЗИ. Придружаващата коронавируса финансова криза предизвика отлив на рекламодатели и това допълнително сви бюджетите за скъпите риалити продукции.

 

 

Обикновено в началото на годината предстоящите продукции анонсират старта на новите си сезони, но от Hell’s Kitchen няма никакви новини.

 

Друго шоу, което най-вероятно ще остане замразено в тв фризера е семейното състезание "Един за друг" с водещ синоптикът Емо Чолаков. Дебютният сезон на формата пожъна огромен успех, но на този етап и неговата съдба е неясна. Още преди да завърши първият сезон от продукцията, обявиха кастинг за втори, но в момента такъв не се провежда.

 

Самият Емо Чолаков не страда от липса на работа след като се уреди като щатен синоптик на Аерогара София, след напускането си от bTV.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати