Меню

Избрани новини

Риалити

Какво се случва с Hell’s Kitchen на шеф Ангелов? Все още няма обявен кастинг за сезон 4

Снимка: кадър от предаване / NOVA

Изглежда предаването е оставено в изчакване

 

Има огромен шанс тв ефира да стане с още една идея по-спокоен и по-малко креслив идната пролет.

 

След като вече две години преживяваме без скандалите на ВИП Брадър, сега изглежда, че шеф Виктор Ангелов ще пропусне сезон на своето шоу за кулинария "Hell’s Kitchen". 

 

Факт е, че кастинга за новото издание все още се бави и нищо чудно  състезанието за професионални готвачи да бъде временно преустановено.

 

Подборът на участниците за предишните сезони на "Кухнята на Ада" обикновено започваше през октомври. Така се даваше достатъчно време на екипа да избере най-интересните кандидати за кулинарна слава в професионалната кухня, а след това шеф Виктор Ангелов да посочи сред тях точно тези, с които иска да работи в предаването.

 

Тази година кастингът все още не е обявен. На сайта на риалитито стои активна формата за кандидатстване за сезон 3, който бе излъчен тази пролет и приключи през май с победа на Реджеп Бадев. Какво става със сезон 4, поне засега не е ясно.

 

Феновете на състезанието вече се чудят дали и напролет ще могат да гледат любимото си предаване. Но до момента не са получили отговор - нито положителен, нито отрицателен. Това навежда на мисълта, че вероятно в заради критичната ситуация с коронавируса от NOVA са предрешили съдбата на "Хелс Китчън" догодина.

 

Екипът, който прави шоуто, твърди, че четвърти сезон ще има през 2021 г.. ала телевизията все още не проявява никакви признаци на активност във връзка с неговата подготовка. За сравнение - конкурентното "Мастършеф" на Би Ти Ви все още излъчва епизоди, заснети в началото на 2020 г., но вече тече кастинг за 2021 г., пише столичен седмичник. 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати