Меню

Избрани новини

Риалити

Душата на компанията - Пецата напусна Hell's Kitchen

Чилева - кралицата на Кухнята на Ада, Никола - номиниран за изгонване

Във вечерта на 7-ми май, зрителите станаха свидетели на началото на нова ера в Hell’s Kitchen.

Майсторите готвачи се бориха ожесточено, за да получат най-високото отличие в Кухнята на Ада – черните пагони.

След дълга и оспорвана надпревара в най-известното кулинарно шоу в българския ефир, само най-добрите останаха да се състезават за голямата награда от 100 хиляди лева и едногодишен договор в ресторанта на шеф Виктор Ангелов.

Пред великолепната осморка – Никола, Тихомиров, Веселин, Цецо, Петко, Чилева, Ралица и Светлана най-сериозното тепърва предстои – в оставащото по-малко от месец време до финала на Hell’s Kitchen всеки един от тях може да спечели мечтаната награда.

A тази вечер започна истинската битка.

Шеф Виктор Ангелов изправи своите готвачи пред тежко предизвикателство - да приготвят перфектният surf&turf - за да покажат какво са научили и на какво са способни, за да спечелят своите черни куртки.

В битката на „живот и смърт“ играчите показаха много техники, желание и въображение, а емоциите бушуваха заедно със сериозни притеснения за успех както сред мъжете, така и сред жените.

Зрителите видяха и чуха една стара песен, изпълнена на нов глас с перфектна презентация, топ кулинарни умения и светлинни години напредък.

Но имаше и сурови моркови, "заешки трици", деконструирани яйца по панагюрски, стек от кенгуру, повече салца от необходимото и наистина една космическа чиния с космически surf&turf (риба или морски продукти, червено месо и птици в едно блюдо). Оказа се, че това е ястието на Чилева, която беше избрала да приготви миди Сен Жак с трохи от пъщърнак и бекон.

Именно напористата 29-годишна дама първа заслужи черна куртка, а шеф Ангелов я нарече "Кралицата на Hell's Kitchen".

Втори с черна куртка се сдоби Тихомиров, трети и четвърти черните пагони сложиха Никола и Цецо, такива облякоха Светла и Ралица, черна куртка заслужи и Веселин.

За съжаление Пецата, който се представи с Миди по моряшки, не успя да я спечели и "Сърцето" на 2-ри сезон на Hell's Kitchen напусна шоуто завинаги и хвана магистрала "Тракия" посока Бургас.

По време на вечерната резервация топ готвачите бяха изправени пред ново сериозно изпитание – пак да готвят „заедно като един“, но вече в една кухня - мъже и жени.

Заваляха поръчките за суфлета, лазаня, бургери, стекове със сос "чимичури", пържени картофки....

Два пътя стояха пред състезателите -  черните куртки да ги превърнат в Шефс или да ги върнат в „първи клас“ на училището по готварство.

Кандидатите за кулинарна слава и голямата награда в Hell’s Kitchen се втурнаха да покажат на шеф Виктор Ангелов кой е по-добрият, но нуждата от стиковка на отбора, лошата комуникация зад печката и умението да ръководиш изиграха на някои от тях лоша шега.

Първи от кухнята посока общежитието изхвърча Никола от станция Месо и риба, прегорелите му бургери изнервиха шефът и той го прогони.

Много скоро след това унизителния път към общежитието по време на вечерната резрвация поеха Ралица и Тихомиров, като така станция Гарнитури оголя и остана само в ръцете на Цецо.

Не след дълго и той пое по пътеката на унизените, както и Светла и Чилева... Пълна излагация за "черните куртки".

Естествено, предвид ситуацията шеф Ангелов изиска двама номинирани.

Обединените вече в един отбор готвачи предложиха Ралица и Никола.

След като анализира поведението им по време на динър сървиса, шефът връчи оранжева престилка на Никола.

Утре ще стане ясно кой е другият номиниран, който ще се изправи в четвъртък срещу симпатичния кулинар за оставане в шоуто.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати