Меню

Избрани новини

Риалити

Отборите в Hell's Kitchen демонстрираха нивото на вкусовите си рецептори

Как успешно се комбинират червени меса и морски дарове, показа шеф Виктор Ангелов на кандидатите за топ готвачи

Най-колоритният участник в Hell’s Kitchen Пецата е първият номиниран тази седмица.

Но преди да се разбере, кой е вторият номиниран, който ще се изправи срещу бургазлията за оставане в шоуто, се случиха някои интересни неща в Кухнята на Ада.

Дневното предизвикателство изпита професионалните готвачи по основи на кулинарията и им показа дали са внимавали на ученическата скамейка в професионалните гимназии по готварство.

Надпреварата, в която ги потопи шефът имаше за цел да им покаже как по-точно се комбинират първокачествени протеини от морето и полето или така нареченият surf & turf (червено месо и морски дарове), като разпознаят комбинациите чрез дегустиране.

Залогът за едни се оказа особено голям, а за други - въпрос на чест.

И така двата отбора бяха провокирани да познаят чрез опитване, съставките на основните менюта пред тях. А самите меса в суров вид бяха изложени като на витрина на отсрещна маса.

11 минути и 10 секунди бяха необходими на момичетата, посредством много тичане, бягане и разнасяне на чинии да стиковат сърф енд търф-овете, а те бяха:

1. заек и змиорка

2. свинска плешка и снежен рак

3. еленски стек и омар

4. патешко магре и миди

Последва вкусовото "разследване" на момчетата, които подминаха тайминга на червените, а и не разпознаха едната от комбинациите.

Тъй като момичетата се представиха като абсолютни кулинарни отличнички и получиха заслужена награда - риболов на язовир и похапване на печено шаранче.

А сините бяха заточени в кухнята, където позорно да подготвят заготовките за вечерната резервация, но не само за техния отбор, но и за противниковия.

Неусетно дойде сакралния момент на динър сървиса, когато отново отборите ще бъдат предизвикани да покажат могат ли да се справят „Заедно като един“ или безславно ще приключат битката като индивидуалисти.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати