Меню

Избрани новини

Риалити

Ралица е аут! Претендентите за 100-те хиляди от Hell's Kitchen останаха само петима

Папи Ханс вечеря в Кухнята на Ада, а номинираните за изгонване Светлана и Чилева излязоха сухи от водата

За да изпита теоритичните познания на двете, номинирани през седмицата, дами в екипа си, шеф Ангелов изправи Светлана и Чилева една срещу друга в кулинарна игрословица.

Двете финалистки-дуелистки играха "Шеф печели, шеф губи", като целта на играта беше: всяка отговорила правилно на килинарен въпрос на шеф Ангелов да отвори цял ред с продукти от дъската и същевременно с това да затвори квадратче с продукт от реда на другия играч.

Въпросите на шефа бяха интересни и любопитни и е резонно едни претенденти за шеф готвачи да знаят отговорите, а именно - откъде произлиза името на баницата, как се приготвя най-отровната риба в света, коя страна има най-много ресторанти със звезди Мишлен, на кого е кръстена "мелбата", как е оригиналното име на прословутата руска салата и др.

След като отговориха, всяка колкото знае и може, двете се заловиха да готвят с продуктите от отвoрените квадратчета на игралната дъска.

В ожесточената битка на кулинарно майсторство, познания и техники, Чилева приготви и поднесе по-колоритната, по-модерната и по-вкусната чиния.

Съответно тя и спечели кулинарната битка в дневното предизвикателство, заради което грабна имунитет за динър сървиса и излетя директно на полуфинал за голямата награда в Hell’s Kitchen след две седмици.

Битката за надмощие между двете напористи дами продължи и във вечерната резервация. 

А тя не беше никак лесна, предвид присъствието на ВИП-овете в залата с гости - Петя Буюклиева, Кристина Димитрова и Маргарита Хранова, както и Нешка Робева, дъщеря й Аглика и внучката Рада, в любопитна комбинация с ... Папи Ханс и негова придружителка. 

Жестоката конкуренция между Чилева и Светлана прерасна от пиперливи пререкания в открит кулинарен двубой.

Една специална ВИП поръчка за веган ястие - основно и стартер от страна на Нешка Робева хвърли в ужас финалистите и ги затрудни до степен, че търпението на гостите беше поставено пред истинско изпитание.

След махленски скандал между Светла и Ралица пред очите на гостите в залата, двете позорно бяха прогонени от кухнята в посока спалните помещения да се успокоят и разберат помежду си.

Чилева, Тихомиров и Никола ги последваха, за да се опитат да ги озаптят и да тушират прехвърчащите между тях искри на гнева.

Оставайки насаме в кухнята с шефа, Веско има удоволствието да стане свидетел на друг дует, но този път певчески - в изблик на задоволство от настъпилата тишина в работните помещения шеф Ангелов се възползва от присъствието на Петя Буюклиева и двамата направиха дует-серенада на Веско с парчето "Баба ми е фаталната жена".

Пухкавелкото от Ихтиман беше поразен от оказната му чест и вокалните данни на шефа, а останалите влетяха в кухнята подочули гласовития си шеф, за да се насладят поне на миг от незабравимата гледка...

По време на невижданата вечерна резервация, която се разигра тази вечер в Hell’s Kitchen не липсваха драми и проблеми с поръчките.

Готвачите пак не съумяха да излязат на глава със суфлетата, двоумиха се как точно да изпълнят специалната веган поръчка за г-жа Робева и се наложи да им се преподават уроци как се правят пържени кюфтета, които пожела внучката на голямата треньорка.

Традиционен динър сървис в Hell's Kitchen - с изпуснати нерви и открити сблъсъци. 

Целият този хел доведе до желанието на шефа да бъдат излъчени две номинации от "черните куртки".

След кратко заседание Чилева обяви, че са се обединили около становището за номиниране на Ралица и Тихомиров.

След традиионния анализ на ситуацията и поведението на номинираните, шеф Ангелов отлъчи Ралица от кулинарния си храм.

В битката за 100-те хиляди остават петима...

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати