Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Мъжки финал на „Hell’s Kitchen“ - Ето истинският победител! (видео)

Недялка отпада на метри от финала

 

Мъжки финал ще гледаме в „Hell’s Kitchen”, научи репортер на LifeOnline.bg от свой източник в Кухнята на ада.

Снимките на кулинарното шоу приключиха съвсем наскоро, а финалът ще бъде излъчен на 21 май.

 

Името на победителя се пази в строга тайна, но медията ни знае вече кой е той. Тримата финалисти са Атанас Балкански, Реджеп Бадев и Цветомир Тодоров. Съвсем скоро шоуто ще напусне Недялка, която успя да помирише победата отдалече, но уви, няма да има никакъв шанс.

 

Напук на първоначално разпространените слухове, че именно Наско ще прибере голямата награда от 100 хиляди лева плюс договор за работа при шеф Виктор Ангелов, предположенията на феновете и теориите на конспираторите се оказаха грешни. 

 

Победител в „Hell’s Kitchen“ ще стане Реджеп, който се превърна в един от най-емблематичните участници.

С острия си пиперлив език и непокорство, той неведнъж се забърка в скандали и критични ситуации, но успя да се задържи в шоуто опъвайки нервите на шеф Ангелов и останалите състезатели до краен предел.

 

С поведението си, той се превърна и в персонаж на много Фейсбук мемета и колажи разпространявани по групите и форумите на феновете. Феновете на „Кухнята на ада” знаят, че „италианчето”, както нарича Реджи шефът, преди шоуто е натрупал сериозен опит като шеф готвач.

 

Той е на 30 години и е от гр. Сърница. От пет годишен живее в Италия, а преди да влезе в най-горещото кулинарно състезание в България е главен готвач на голям хотелски комплекс в Германия. Описва себе си като търпелив и креативен, като готвач, който добре работи под напрежение. 

 

Реджеп се изявява в шоуто като един от най-сериозните претенденти за голямата награда от 100 хиляди лева, а и винаги е на първа линия в търсене на одобрението на шеф Виктор Ангелов. Той демонстрира завидно его и високо самочувствие в кухнята. Любимата му храна са спагетите, а и в шоуто показва, че стихията му е именно в италианската кухня.

Професионалната мечта на Реджеп е да работи в най-известния ресторант в света, но и много би искал да отвори собствен.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати