Меню

Избрани новини

Риалити

Италианска вечер в Hell's Kitchen

Нови двама номинирани - Веско и Тихомиров, ще влязат в ръкопашна схватка с Чилева утре за оставане до финала в шоуто

Днешният епизод на Hell’s Kitchen ни пренесе на територията на най-известната кулинарна супер сила в света - Италия, а готвачите на шеф Ангелов доста се изпотиха, за да докажат, че могат да „сложат в джоба си“ и най-добрата италианска домакиня като приготвят „уют в чиния“.

Всеки от останалите 5-ма претенденти за голямата награда - 100 хиляди в брой и работно място в ресторантите на шеф Виктор Ангелов, изтегли по една кутия за пица, която му донесе задачата свързана с 5 кулинарни области на Италия и съответните емблематични за дадения регион специалитети.

Първа кутия изтегли Светла, на която се падна да приготви месно ястие със салвия и прошуто от региона на Лацио. На Веско се паднаха морски дарове (фрито мисто) от регион Сицилия, на Чилева агнешко с артишок, маслини и гарнитура от зрял боб по Тоскански, на Тихомиров - домашни тортелини от Парма, а на Никола ризото по Милански.

5-мата, от които един ще изхвърчи след утрешната елиминация, на метри преди финала, имаха 45 минути да се справят с интересната задача.

Черен кадифен трон със сребриста декорация очакваше най-добрият от тях, представил на шефа най-вкусната и най-красиво плейтната чиния.

Всяка следваща по-добра щеше да изпраща собственика й на трона, измествайки преждеседящият.

Един след друг на кралския стол се изредиха Никола, Веско и Чилева. Накрая обаче на трона седна Тихомиров, който възхити шефа с вкуса на тортелините си.

А Светла въобще не успя и да препари до заветния стол, съдържимото на чинията на която, шефът изплю в кофата след дегустацията.

Коронясаният за „Царят на вкуса“ Тихомиров заслужи възхищението на шеф Ангелов и беше изпратен на винена дегустация, в компанията на Светла, която сам той си избра.

Докато дългият яхтен готвач и Светланка поливаха победата, другите получиха за задача да смелят 100 кг. месо и с още толкова свински черва да направят традиционни италиански салсиче.

Докато мелеше месото, Чилева напопържваше, че няма току-така да се остави да бъде детронирана и ще си го върне тъпкано на Тихомиров.

Специална италианска вечер и чисто нова кулинарна селекция от перфектни ястия представи тази вечер ресторантът Hell’s Kitchen на своите гости.

Професионалните готвачи се справиха чудесно с новото меню на шеф Ангелов, което съдържаше неотменните пици и паста, телешки език и морски дарове и завършиха успешно вечерната резервация.

Бойният дух държеше черните шефс в здрава примка, но напрежението от наближаващия финал на Hell’s Kitchen си каза думата.

Вторачването в наградата замъгли реалността за Веско и Тихомиров и те се издъниха с елементарни неща като -  зелен фасул и бъркани яйца.

Така или иначе въпреки трудностите италианският динър сървиз завърши успешно, гостите бяха нахранени и доволни, а шефът удовлетворен.

Но правилата са си правила и отново трябваше да бъдат излъчени двама номинирани, единият от които да се изправи в кървава битка с Чилева утре.

Черните куртки се обединиха около номинациите на Веско и Тихомиров и съответно и двамата получиха по една оранжева престилка от шеф Ангелов.

След като изтъкна мотивите си за двойната кандидатура за елиминации, шефът предупреди всички, че още утре ще останат 4-ма финалисти, и един-единствен от тях след още само 3 вечерни резервации ще грабне 100-те бона.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати