Меню

Избрани новини

Риалити

Спрягат Наско за победител в Hell’s Kitchen (видео)

Освен това той е сред любимците на Гала и често се вихри в кухнята на нейното предаване

 

Новият победител в „Hell’s Kitchen” се казва Атанас Балкански, смятат феновете на предаването. Снимките на кулинарното шоу са приключили съвсем наскоро, а финалът ще бъде излъчен на 21 май.

 

Името на победителя все още се пази в тайна, но според слуховете именно Наско ще прибере голямата награда от 100 хиляди лева плюс договор за работа при шеф Виктор Ангелов.

Феновете на предаването в момента са разделени на две големи враждуващи помежду си групи.

От едната страна на барикадата са поддръжниците на пловдивчанина Атанас, от другата – на Реджеп Бадев, който е роден в Сърница, но от 5-годишен живее в Италия.

 

Очаква се последната битка да е именно между двамата, като по информация на седмичен таблоид я печели именно Наско. Знак за това е, че той все още живее в България, докато Раджи наскоро се е преместил в Германския град Хамбург.

 

 

По пътя на логиката с подобна адресна регистрация той няма как да ходи на работа при шеф Ангелов. Феновете на „Кухнята на ада” знаят, че „италианчето”, както го нарича шефът, преди шоуто е бил главен готвач в голям германски хотелски комплекс. Най-вероятно се е върнал там. Той е на път да се превърне в звезда в родината на Гьоте.

 

Вече дава интервюта и публикува собствени рецепти в местните готварски списания. Зрителите на „Hell’s Kitchen” отдавна са забелязали, че Реджи е изключителен готвач, но е твърде самоуверен за вкуса на своя шеф в кухнята и често си позволява да променя рецептите му.

Затова очакват на финала Ангелов да предпочете някой по-послушен, който ще може да прибере в собствената си кухня. Според всички това ще бъде Наско, който се очертава като най-големият любимец на шефа в актуалния трети сезон на шоуто.

 

Освен това, Атанас е сред любимците на Гала и често се вихри в кухнята на нейното предаване, което също не е факт, който трябва да се подминава с безразличие.

 

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати