Меню

Избрани новини

Риалити

Ето кои са в Топ 3 на Hell's Kitchen

Веско от Ихтиман напусна шоуто

В дневното предизвикателство 2 дни преди финала, четиримата полуфиналисти Чилева, Тихомиров, Никола и Веско получиха поредната доза провокация.

Да приготвят феерия от бели и зелени аспержи, навигирайки читирима известни, но далече от професионалната кухня асистенти.

Към Чилева беше прикрепен футболистът и риалити звезда Ваня Джаферович, към Тихомиров - актрисата Ернестина Шинова, към Никола - моделът и инфлуенсър Алекс Богданска, към Веско - ко-водещият от "На кафе" Илиян Любомиров.

Четирите популярни личности трябваше да готвят под ръководството на своите ментори, а шефс от своя страна имаха пълна забрана да докосват каквото и да било от продуктите или посудата, както и да помагат с нещо друго освен с наставления.

В края на предизвикателството се оказа, че най-добре плейтнатата чиния, както и с най-вкусно съдържание е чинията на дуото Тихомиров-Шинева.

И това автоматично изстреля дългия яхт-готвач във финалната тройка - претенденти за 100-те хиляди.

Неусетно сред игри и сред закачки дойде времето за вечерната резервация, ресторанта се изпълни с гости, като не липсваха и випове - попфолкаджията Константин, дъщеря му и негови приятели.

Заваляха поръчките от новото италианско меню на шеф Ангелов - спагети, пицети, телешки езици и пр.

А за капак Константин и компания поискаха двойни порции основно.

След пълната катастрофа на Чилева да приготви едни нормални рохки бъркани яйца и крах за Веско в приготвянето на пицетите и пастата, 

В разгара на резервацията най-накрая темпото достигна нужното ниво и гостите бяха нахранени и доволни.

Но въпреки успешният динър сървис един от четиримата топ готвачи трябваше да си тръгне, за да се оформи финалната тройка.

Всеки един от стигналите до този етап на кулинарното риалити четирима полуфиналисти носи в себе си достойнства, талант и любов към кулинарстването и професионализъм.

Но правилата са си правила и играта си е игра - само един ще спечели формата и наградата от 100 хиляди лева.

И Веско няма да е сред претендентите.... Веселин от Ихтиман свали черната си куртка и напусна шоуто завинаги на метри от финала.

Във финалната тройка остават Чилева, Тихомиров и Никола.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.
Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати