Меню

Избрани новини

Риалити

Тази седмица става ясен победителят в Hell's Kitchen

Кой ще грабне 100 бона и работно място в един от ресторантите на шеф Виктор Ангелов, ще разберем на 30 май

Чилева, Тихомиров, Никола и Веселин са 4-мата финалисти във втория сезон на Hell’s Kitchen България.

Кой ще грабне голямата награда, ще разберем по време на грандиозния финал на най-горещото кулинарно шоу в българския ефир този четвъртък, 30 май, от 21:00 часа само по NOVA.

Засега неофициални залози се правят в полза на Чилева и красавецът Никола.

Битката за титлата „Най-добър професионален готвач на България“ ще бъде изключително ожесточена и в оставащите три финални епизода на Hell’s Kitchen зрителите на NOVA ще бъдат свидетели на топ готварски умения, висш пилотаж в кухнята и четирима готвачи, които ще доказват, че са най-добрите от добрите.

Припомняме, че вторият сезон на Hell’s Kitchen България стартира на 26 февруари тази година, когато за голямата награда в шоуто влязоха да се състезават 18 професионални готвачи, избрани от близо 1200 кандидати на сериозен и доста оспорван кастинг.

В хода на предаването отпаднаха колоритни и талантливи готвачи като: Петя, малката Веселина, Лариса, Петко от Бургас, Николай, Варта от Пловдив, Цветeлин, Ралица, Светлана и др.

Те не успяха да се доберат до заветната финална четворка, всеки от тях заради собствени грешки, несигурност или незряло отношение към кулинарното изкуство.

Но пък останаха в сърцата на зрителите със своите чудатости, чувство за хумор и старание.

Шампионът във втория сезон на Hell’s Kitchen ще спечели голямата награда от 100 хиляди лева и договор в един от ресторантите на шеф Виктор Ангелов.

„Със сигурност победителят в Hell’s Kitchen 2019 ще бъде добър готвач, визионер и истински лидер. Този сезон е изключително успешен и вече навлизаме в наистина решаващия му етап, когато всеки един от четиримата финалисти е достатъчно способен, за да спечели. Аз ще продължа да съм още по-взискателен към тях и да ги провокирам да покажат наистина най-добрите качества, които притежават. Очаквам от тях да бъдат още по-отговорни, да проявяват още умения, хъс, увереност и да се превърнат в хладнокръвни професионалисти в кухнята. А след три дни ще разберем кой от тях ще бъде новият член на моя екип“, казва Виктор Ангелов.

В столицата отваря врати и второто заведение от веригата БДС (Балкански деликатеси на скара) на шеф Виктор Ангелов. По този начин той може да предложи четири възможности за договор с шампиона от Кухнята на Ада - двата си ресторанта под шапката Chef’s и две заведения БДС.

Гледайте Големият финал на Hell’s Kitchen, на 30 май 2019 г. от 21:00 часа по NOVA!

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.
Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати