Меню

Избрани новини

Риалити

Hell’s Kitchen – Наско още страда по загубената си любов! (снимка)

Двамата с приятелката му Йоана били пред годеж

 

Атанас Балкански от „Кухнята на ада“ е със семеен статус „сингъл“, но още не може да забрави бившето си гадже и негова голяма любов Йоана Лалова.

Двамата са имали дълга и сериозна връзка и дори са били пред годеж, но обстоятелствата ги разделят. Оттогава Наско не е имал приятелка и се е отдал изцяло на кариерата си.

 

Атанас Балкански и негова голяма любов Йоана Лалова

 

Един от най-харесваните мъже в кулинарното шоу работи като главен готвач в елитен столичен ресторант. Има над 8-годишен опит в професията у нас и в САЩ. Именно в Америка се запознава с Йоана, която е родена там.

Двамата обичат да пътешестват и да дегустират различни национални кухни. Пътят на приятелката му обаче поел в друга посока и двамата вече близо 2 години са разделени, писа „Галерия“.

Наско е един от последните участници, влязъл в Hell’s Kitchen“. Той бе резервата на шеф Ангелов, след като Димитър Иванов се издъни. Вместо да влезе в синия отбор – този на мъжете, Балкански се присъедини към женското царство.

 

 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. Коментари (1)

Иванка Иванова Хора, вие нормални ли сте. Нито една дума от тази статия не е вярна!!! Как може да си навързвате такива измислици за хората, хайде малко по-сериозно!
29.03.2020 14:35 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати