Меню

Избрани новини

Риалити

Чилева си събра чукала и дим да я няма от ресторанта на шеф Ангелов!

Минава на ново ниво и вече сама ще си е шеф

 

Победителката в миналия сезон на “Кухнята на Ада” Веселина Чилева избяга от шеф Ангелов. С победата в шоуто майстор-кулинарката се уреди с работа в един от ресторантите на главния готвач. Чилева обаче изкара само няколко месеца в кухнята на адския шеф Ангелов.

Напускането й е поредния удар по родния Гордън Рамзи. Победителят от първия сезон Дани Спартак също набързо се преориентира и тръгна да прави солова кариера. От няколко седмици насам Чилева е наета за главен готвач в скъпарски столичен хотел. Победителката в Hell’s Kitchen била на мнение, че й е време да мине на следващо ниво и сама да взима решения над тиганите.

В кухнята на шеф Ангелов тя бе просто готвач и прави всичко, което й разпоредят в кухнята – от рязане на зеленчуци до майсторски специалитети.

Сега Чилева няма да се поти над тенджерите, а ще изготви самостоятелно майсторско меню, а подчинени помощник готвачи ще вършат черната работа. Приказливата шефка вече търси работници.

Устатката обаче била твърдо решена да не взима никого от предаването. Властелинката на черпака се изпокара с повечето си колеги и де факто не се понася с никого.

Основна причина за напускането на червенокосата кулинарка е именно неспособността й да работи в екип. Още в шоуто се видя, че тя трудно си пасва с други. Нравът й е буен, а езика отровен.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кои са най-дразнещите водещи в ефира според вас?

Трябва ли да има обновяване на телевизионните лица?

 

Покажи резултати