Меню

Избрани новини

Риалити

Предизвестена победа за Реджеп в Hell’s Kitchen!

Шеф Виктор Ангелов избра кой да получи 100 хиляди лева

 

30-годишният Реджеп Бадев, от гр. Сърница, грабна наградата от 100 хиляди в третия сезон на кулинарното риалити в "Hell’s Kitchen ".

За победата му, която бе най-строго пазената тайна в ефира на NOVA през изминалия месец, първо съобщи LifeOnline.bg.

 

Финалът бе заснет в началото на месеца, но излъчен по програма едва снощи. Зрителите видяха как най-добрите от най-добрите премериха сили с кулинарни шедьоври и безупречни умения в кухнята. 

С помощта на миналогодишния победител Веселина Чилева и сребърния финалист Никола Симеонов, Реджеп и Атанас сътвориха ястия от висока класа. Освен изключителни техники и отношение към приготвянето на храната, двамата демонстрираха и завидни стратегически умения.

 

Чинията на Реджеп обаче изпревари тази на Атанас с вложената страст и истински стремеж към съвършенство.


За първи път техни авторски менюта се сервираха в ресторанта, който отвори врати за своята финална резервация със специални гости. Наско обаче заложи на сигурното, а Реджеп реши да импровизира.

За последен път в третия сезон на шоуто двете кухни отново заработиха, но този път с нови диригенти - Реджи в синята, а Наско в червената кухня. На финала Реджеп успя отново да победи Атанас като приключи издаването на десертите с по-добро темпо от него.

 

"Когото и да избера, няма да сгреша. И двамата сте виртуозни готвачи, но от победителя очаквам много повече. Той трябва да е крайно взискателен към себе си и околните, да е непреклонен пред трудностите, да е лишен от комплекси и задръжки в кухнята, да е достатъчно разкрепостен, за да разкрива нови хоризонти. Такъв човек е Реджеп", каза шеф Ангелов.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати