Меню

Избрани новини

Риалити

Менте „Мис България“ вдига скандали в „Сървайвър“

Джулиана Бутракова се самопровъзгласи за Мис България

 

Гладът и напрежението в „Survivor: Скритият идол“ вече си казват думата, броени дни след старта на приключенското шоу. Една от красавиците в гладуващото племе „Ифугао“ - миската и футболна съдийка Джулиана, скочи срещу вратаря Ивайло.

 

„В тебе няма нищо мъжко! Ти си мухльо, мишка!“, кресна истерично тя в лицето на спортиста и яростно ритна пясък в очите му.

 

Вбесен, футболистът не й остана длъжен.

А ти си трагична и смешна, под нивото ми си. Изчезвай! Марш!“, развика се в отговор той и настъпи срещу нея. Преди двамата да се сблъскат физически, съотборниците им от племето „Ифугао“ ги разтърваха. 

 

Скандалът подкладен от Драгомир избухна от темпераментната Джулиана. Собственика на автосервиз изрази ндоволство, че младежът си шушука настрани с други от племето. Иайло се защити, че още от първия ден Драго и Пейо правеха същото.

 

Джулиана обаче изригна и обвини Ивайло в интригантство. Според нея, той постоянно шушука с останалите участници и плете коалиции.

 

 

 

Масло в огъня наля и поредната загуба на „Ифугао“ от конкурентното племе „Бонток“, заради която победените отново останаха без храна и се изнервиха максимално.   

 

Истината обаче е малко по-различна според Ивайло, който съзира страх в оределите редици на лагера около Драго и Джулиана, които по-рано изгубиха верния си съратник Пейо.

 

Той се предаде в логически дуел срещу Ивана, чието изгонване сам инициира, и така е първият напуснал „Сървайвър: Изгубеният идол“.

 

 

 

Междувременно зрители нададоха вой в социалните мрежи срещу Джулиана Бутракова, която се самопровъзгласи за победителка в конкурса за най-красива българка през 2020 година. "Аз съм Мис България", казва 22-годишната Джулиана във визитката си.

 

Джулиана, която по професия е футболен съдия, наистина беше част от конкурса преди две години, но за нея лента и корона нямаше, а за „Мис България“ е коронясана Венцислава Тафкова.

 

Това самозванство подразниха и истинската победителка в конкурса.

 

"Мис България 2020 е една и това съм аз. Получих много обаждания относно думите на Джулиана в „Сървайвър“. Уважавам Джулиана, подкрепям участието й във формата, ала не съм съгласна друг да си прави пиар на мой гръб“,  изказа се истинската кралица на красотата Венцислава.

 

Самата Бутракова реши да даде обяснение за  думите си в национален ефир, използвайки социалните  мрежи тя написа:

"За да бъдем ясни и точни с Венцислава. Заедно участвахме на конкурса „Мис България 2020“. Титлата която аз спечелих е „Мис България Глоуб“, обяснява се Джулиана.

 

Това отприщи още по-голяма злоба към нея. Според мнозина  съдийката трябва да се извини публично, а не в социалните медии.

 

Други потребители се оказаха още по-крайни и призоваха титлата на Бутракова да бъде отнета.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой е вашият фаворит за победа в "Капките"

 

Покажи резултати