Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Емануела: „Новите жени на бившите ми са пълен леш след мен“ (видео)

Фолк певицата преплита историите от творчеството с личния си живот

 

Емануела е от хората, за които казваме, че нямат цедка на устата. До болка директна, често творчеството й е вдъхновено от личните й емоции.

В търсене на историята, която стои зад новата й песен, репортер на LifeOnline.bg разговаря с нея:

 

Вчера, пусна дуетна песен с Теди Александрова, знаем че хитовете ти винаги са свързани с емоциите, които преживяваш. Как да разбираме този текст, какви емоции те движат този път?

 

-          Теди Александрова е направила песента преди година, но отлежаваше, и сега аз като чух текста и намерих много сходни неща, преживени разочарования от предишни връзки. Разочарования от мъже, които си избират жени, които са пълен леш, като например Митко Динев.

-          Така се пее и в песента „Как си отивате, ти и тя сте пълен леш…“

Самата ти си била част от избора им?

-          Не е вярно, аз си ги избирах, не те мен, но и моят избор се оказа пълен леш (смее се). Единственото хубаво, което ми се случи с Митко е детето, а той и него иска да ми отнеме. Това говори само по себе си какъв човек е.

 

Защо винаги попадаш на мъже, които те разочароват?


-          Защото нямам време за социален живот, често правя лоши избори, защото те се изправят пред мен, първоначално ме убеждават, че са най-доброто за мен, а после показват истинската си същност и идва разочарованието. Но не ги виня, аз също съм виновна за лошия си избор.

 

Наскоро на въпрос за двамата ти бивши мъже, ти се наложи да направиш сравнение между Митко и Мартин. Ти отговори, че Митко е по-голям мъж?


-          Отговорът ми беше саркастичен, изказан с ирония, но това не може да се улови, когато пишеш стори в Инстаграм. Разбира се, че Митко не е по-голям мъж. Няма как човек, който иска да отнеме детето от майка му да се нарича мъж. Още повече, ако единственото му постижение в живота му, е да направи дете на Емануела. Другите му постижения са „кривогледи“ и не стигат по-високо от танцьорка. Професията му е „възпален апендикс на баща си“, докато дори разделена с Мартин, мога да кажа, че той е с престижно образование и се ползва с положение и уважение в обществото.

 

 Докъде стигнаха съдебните разправии относно правата над детето?


-          Все още се разправяме.

 

Той твърди, че се грижи по-добре за детето?


-          Няма как това да е вярно защото той не се грижи за Мити, а го оставя на майка си, докато се занимава с жени практикуващи най-древната професия. А в малкото моменти, когато му отделя време го настройва срещу  мен и уронва престижа ми на майка. Когато е при баща си, в редките случаи, в които ми разрешава да го чуя по телефона, той се държи агресивно.

 

-          Но да се върнем на клипа, та в чрез него искахме да преразкажем какви са съвременните отношения между хората.

 

-          Липсва любовта, има само интерес, финансов, аморален, експлоататорски. Няма приятелство, няма лоялност има само голотии и снимки в Инстаграм. Това се е превърнало във философия на днешното поколение, това движи света около нас, няма кавалерство, няма авторитет, няма женска солидарност, всичко е жажда за пари, власт, влияние, показност…

 

Когато видяха клипа, много хора си помислиха, че е заради раздялата ви с Мартин, защо всъщност се разделихте?


-          Не, клипа, вече обясних от какво е инспириран. Раздялата дойде заради системните му изневери, но аз не му се сърдя, той си е такъв от малък, откакто го познавам. Бяхме много влюбени първите години, но след това загуби интерес.

 

-          От него се научих как да хващам мъжете, които ми изневеряват.

 

Добре, сега щастлива ли си?


-          На този етап да!

 

Да разбирам ли, че има мъж до теб?


-          Аааа, не! Щастлива съм защото съм в мир със себе си, защото предпочитам да съм сама отколкото лъгана и разочарована.

-          Вярвам в любовта и смятам, че в един момент тя ще ме намери, но ако не дойде, здраве да е, сподели Емануела в интервю специално за LifeOnline.bg.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза