Меню

Избрани новини

Пикантерии

Емануела проговори за мъжете в живота си!

Кой лежи на сърцето на певицата в момента?

 

“Разделихме се с Елвиса заради изневери! В сърцето ми е имало само един мъж и това никога не е бил той. Винаги съм с бащата на детето си!”, така отговори Емануела в социалните мрежи на „блиц интервю“ с любопитните си почитатели относно любовните й чувства.

 

От известно време насам изпълнителката с изумрудени очи крие ревностно личния си живот, не говори за себе си и близките си, а от началото на сезона се е пренесла на морето край Слънчев бряг.

 

“С Елвиса сме разделени отдавна, бяхме само приятели, но нищо повече! Той е човек на живота, изневерите и купоните, няма как да бъда с такъв човек сериозно. Спирам да отговарям на подобни въпроси”, добави изпълнителката.

 

Въпреки разлъката си с бащата на второто си дете Димитър Динев двамата са в топли отношения и заедно честват всички празници на общото си дете – Митко, като Емануела никога не е изключвала да си дадат нов шанс с Динев.

 

“Не крия, че той е голямата ми любов. Имахме чудесна връзка, от която се роди прекрасното ни дете”, отсича неколкократно певицата.

 

Припомнете си, че Емануела роди в началото на 2015 г. втория си син Димитър-младши, като половин година по-късно родителите на бебето се разделиха, а след това певицата се оплака, че таткото не й помага в отглеждането.

 

Последваха съдебни битки и спорове за графика на срещи с бащата, както и опити от негова страна да отнеме правата на майката.

 

Единствената връзка на Емануела след Динев е с Мартин Николов, по-известен като Елвиса. Двамата се познават от малки, връзката им продължи почти пет години, като двамата постоянно се събираха и разделяха, а заради нея той дори влезе и във “Вип Брадър”.

 

Сега вече е ясно, че причината за променливите им отношения са бохемския му нрав и слаби ангели пред изкушенията от други жени.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Как оценявате нивото на българските сериали?

 

Покажи резултати