Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Емануела за шоуто на Цитиридис: Спрете да ме каните – уважавам оригинала и не се занимавам с бледи копия!

Според фолк звездата шоуто се е превърнало в „телевизионен АлиЕкспрес“

 

Емануела е поредната фолкзвезда, която се изказа срещу шоуто на Николаос Цитиридис и произвеждащата го телевизия Би Ти Ви.

 

Певицата се е разгневила на подигравките на екипа, относно нейна публикация в социалните мрежи свързана с т.нар. чипиране, ваксинация, 5G мрежа и т.н.

 

Става въпрос за пост на Кирил Вълчев – Скалата, който тя сподели и подчерта, че е взела от него. Това обаче не се споменава в заядливите коментари на гръка, а у зрителя се насажда впечатление, че това са нейни думи. Именно това вбеси поп-фолк звездата и тя изригна снощи, след поредно повторение на шегата с нея.

 

 

Екипът на жалкия имитатор на Слави Трифонов, може да се откаже да ме кани да участвам в шоуто им, защото Аз уважавам оригинала, и не се занимавам с бледи копия!

Напъните Ви за автентичност си остават напълно неуспешни, както и цялото псевдо шоу е ПРОВАЛ.


Сигурно на сценаристите, ако имате въобще такива, гаргарата с изказването на Киро Скалата относно 5G и чипирането, което цитирах и уточних, че е „COPY/PASTE“, може и да им е забавно, но за зрителите ви въобще не е такова, което си личи по срамно ниския рейтинг на скучноватото предаване.


Да приписвате тези думи за мои, въпреки че съм уточнила първоизточника, е най-малкото аматьорско, но вече уточнихме липсата на професионализъм при вас…

Скрити зад прозрачната завеса на псевдо хумора си, се опитвате да насаждате твърдения, убеждения и инсинуации, които далеч не са продиктувани от здравия разум, а от задължението да СЛУГУВАТЕ на нечии интереси.


ОК, изпълнявайте поръчките си, и без това сте се превърнали в един телевизионен Ali Express, изкарвайте си заплатата, но НЕ НА МОЙ ГРЪБ, и без да си позволявате да злоупотребявате с името ми !!!#бтв“, написа Емануела.

 

Не е тайна, че пайнерката е в добри отношения със Слави Трифонов, участвала е в турнето на Ку-ку бенд, в сериал на Дългия и именно това е причината да отказва да гостува в предаването, което бе пуснато да запълни празнините в ефира след напускането на Слави.

 

Емануела симпатизира на учиндолския шоумен и в политическите му проекти и неведнъж е изказвала в социалните мрежи своята подкрепа.

 

 

 

 

 

 LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какви светски новини искате да четете през 2023 година?

 

Покажи резултати