Меню

Избрани новини

Пикантерии

Футболистът Ивайло проговори за любовта с кака си Ивана в „Сървайвър“ (видео)

Възрастовата разлика от 15 г. била без значение, щом се харесвали

 

Футболистът Ивайло Крушарски, който влезе в „Сървайвър“ за победа, неочаквано дезертира от проекта миналата вечер. Като причина за решението си той изтъкна здравословни проблеми с очите.

 

„Те се получиха от самото изтощение – имаше един период, в който не се хранехме 3-4 дни, от силното слънце също, а отделно имам един удар в областта на очите преди години – всичките тези неща засилиха проблемите ми с очите“, обясни болежките си в „Преди обед“ Крушарски.

 

Той призна, че решението му е било повлияно от емоции, прибързано и сега го счита за голяма грешка, защото е имал шансове да победи.

 

Той коментира и зародилата се на Филипините любов с Ивана Микова.

 

АНКЕТА: Кой от изброените тв риалити формати ще гледате?

 

 

„С нея се запознахме още на кастингите и преди да знаем, че ще станем част от играта. Допаднахме си, първо ментално, по начина по който мислим. Имаше симпатии между нас, чисто като мъж-жена. Възрастта няма значение за отношенията между хората и това за мен не е проблем – или си допадате, или не“, каза Ивайло след напускането на Survivor: Скритият идол.

 

Той е с 15 години по-млад от 43-годишната Ивана.

 

Неуспешният сървайвър презентира и нов проект, с който се е захванал след края на формата – „БГ футболни таланти“.

 

„Целта ни е да се помогне на деца, които имат талант, но нямат нужните познанства във футболните среди, да бъдат забелязани и да отидат да играят в родни отбори или в чужбина. На първото ни събитие забелязахме 15-20 деца, някои от тях бяха харесани от по няколко отбора. Всеки месец ще обикаляме големите областни градове в издирване на таланти“, обясни Крушарски.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (1)

https://allbitcoinkeys.eti.pw https://allbitcoinkeys.eti.pw
18.03.2022 15:13 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза