Меню

Избрани новини

Риалити

Кака Ивана от „Сървайвър“ не се срамува, че харесва по-младия Ивайло

Дъщеря й нямала проблем с избора на майка си

 

43-годишната Ивана Микова и 15-години по-младият от нея футболист Ивайло Крушарски продължават да са все така влюбени, както в началото на връзката си във Филипини по време на заснемането на „Сървайвър“.

 

Напористата силиконка не се притеснява от сериозната разлика във възрастта между двамата, дъщеря й също одобрява младежа на майка си, сподели тя след отпадането си от играта по bTV.

 

Тя потвърди, че продължават да са заедно с Ивайло, като наблегна, че имат успешен общ проект, който заедно осъществяват.

 

 

Ивана бе категорична, че не е страдала от уединението си на острова на изкуплението, където изкара повечето време.

 

„В „Сървайвър: Скритият идол“ научих толкова много неща, колкото за всичките ми години не бях научила. Условията наистина са много сурови – спиш на земята, няма храна“, описва ситуацията бизнеспсихолога.

 

Ивана се наслаждавала на самотата - „Да си сам е може би най-хубавото нещо, което ми случи – спасих се от интригите и скандалите, освен това можеш да останеш сам със себе си“, и продължава - „Колкото повече се замисляш за това къде си и какво може да ти се случи, може би толкова повече психясваш“, сподели Микова.

 

„След предаването започваш да оценяваш някои неща, които в реалния живот не оценяваш – храна, легло, топла вода, шампоан… Разбираш с колко малко можеш да живееш. Живееш много по-свободно и спокойно“, каза Микова.

 

АНКЕТА: Финалът на кое тв състезание очаквате с нетърпение?

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (1)

https://allbitcoinkeys.eti.pw/ https://allbitcoinkeys.eti.pw/
18.03.2022 15:12 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Вярвате ли, че Юлиан Вергов е пребил Диана Димитрова?

 

Покажи резултати