Меню

Избрани новини

Пикантерии

Не рогата, а тежкия характер разделили Момчил и Яница от „Един за друг“!

Той разкри причините за развода

 

Новината за развода на Момчил Марчев с Яница от риалити предаването „Един за друг“ разтърси феновете на шоуто. Една от най-колоритните двойки сложи край на брака си наскоро, като според слуховете причината е била изневяра от страна на Яни.

 

Преди седмица Момчил потвърди, че с Яница вече не са заедно, публикувайки снимка с надпис „Ерген“. „Когато тя каже: „Боже дай знак тоя мъж дали е свободен“, написа риалити героят под снимката си.

Той добави, че се чувства щастлив и свободен, но не пожела да коментира причините за развода.

Момчил отново е ерген

Момчил избра и да запази достойнството на Яни и като един истински кавалер я защити от хейтърите в нета, които я нападнаха с обиди.

„Обичах я! Всеки има трески за дялане. Макар разделени, не ми е приятно да чета злобни коментари за човека, който е бил мой избор в живота в даден етап от него“, опълчи се Момчил на злобарите.

 

„Отървал си се, брат. Тази беше змия“, поздравяват го последователи в мрежата. А Момчи отговаря многозначително: „Всички са змии. Въпросът е колко са отровни“.

Той намеква и че има нова жена до себе си. На последния си фотос риалити героят се е снимал на люлка, загатвайки: „Тази година люлка, догодина…“. А приятелите му довършват изречението: „Булка!“.

 

По-късно се появи изявление, в което Момчил отрича раздялата им да е заради кръшкане: „Яница не ми е изневерявала!“. 

„Няма нищо вярно в това, няма трето човек“, категоричен е Момчил.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза