Меню

Избрани новини

Риалити

Фенка на "Игри на волята" изобличи Симеон като надменен тип! (видео)

Оплаквал се, че в Игрите не давали пари

 

Почитателка на риалити предаването "Игри на волята" сe оплака от Симеон Станкович, който не бил достатъчно учтив. Той пък се оплакал, че в "Игри на волята" не дават достатъчно пари.

 

Разказът е на Илияна Иванова, която работи на бензиностанция.

 

Тя е категорична във фен група на шоуто в социалните мрежи, че борецът е надменен. До този извод стигнала, след като не чула "Благодаря" и "Довиждане" от играча, популярен сред почитателите на Игрите като Симеон Велики.

 

 

"Точно преди пет минути обслужих Симеон. И не останах с добро впечатление от това момче. Прекалено надменно и възгордяло се е, бих казала. Направих лека шега, че в игрите не дават пари, защото ми изсипа 30 лв на монети по 2 лв. Както и да е.

 

При което явно не му стана приятно и каза - "Да, не дават". След което го попитах толкова ли е зле там и той каза: "Да, много, айде". И това е. Нито довиждане, нито благодаря. Нищо... Ако и с другите се държи така - не ми се мисли. Радвам се, че Андрей спечели. Достоен човек с джентълменско държане", написа Иванова.

 

Изглежда новата любов отнема всички мисли на Симеон, който не спира да се фука с гаджето си. След като се раздели с дългогодишната си приятелка, с която дори обмисляха брак.

Сега отново е на крилите на любовта с младата учителка Памела, а в разговор с фенове обясни, че не тя е виновна за разлъката му с бившата, пише "Хотнюз".

 

НОВАТА ПРИЯТЕЛКА НА СИМЕОН ВИЖ ТУК!

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 



Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза