Меню

Избрани новини

Риалити

Емблематичен участник от „Сървайвър“ влиза във „Фермата“ (видео)

Вече станаха ясни първите шест, които влизат в „Мостът на времето“

 

Известни са първите имена на риалити звездите, които ще прекрачат прага на най-наблюдаваната ферма в България.

 

Както вече стана ясно най-градивното и родолюбиво риалити ще се завърне за осми пореден сезон в ефира на bTV на 3 септември.

 

Досега от продукцията анонсираха няколко особено характерни участници и победители от предишни сезони на шоуто, които ще са част от „Мостът на времето“, това са Веселка Маринова, Ваня Илиева, Яни Андреев, Деян Каменов и Димитър Господинов-Гуспа.

 

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Фермата (@fermata.btv)

 

От новите герои се отличава името на Драгомир Методиев, забеляза репортер на LifeOnline.bg. Той е познат на зрителя като Драго, който изпъкна с уменията си в миналия сезон на „Survivor: Скрият идол“. Той е вече на 47, а в състезанието за оцеляване във Филипините беше представен като собственик на автосервиз.

 

В Сървайвър Драго демонстрира воля да отстоява своята ценностна система. За него моралните ценности са пътеводна звезда в играта му:


„Това, което съм аз тук е това, което съм в живота. Хареса ми самата ми игра, защото не ме постави пред избори, в които трябва или да наруша това, което съм казал, или да си тръгна.

Целта за мен не оправдава средствата. Дори мога да кажа, че от началото можеше да си бъда абсолютно самостоятелен играч.

Нямах такава стратегия да се обърна срещу някой. Въобще това не е стратегия в живота според мен.“, сподели след отпадането си Драго.

 

Засега от продукцията официално не са обявили участието на Драго, но той се вижда ясно в най-новото промо видео, което вече се завъртя в ефира и социалните мрежи.

 

Сървайвърът Драго се появи изненадващо в рекламата на "Фермата"

 

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Фермата (@fermata.btv)

 

Старите муцуни от предишни сезони на „Фермата“ ще се обединят в отбор “Минало“, а новите участници, между които изглежда ще бъде и Драго, ще оформят отбор „Бъдеще“. Сред тях ще има още геймър, полицай, мениджър, акушер-гинеколог, диетолог, спортист и кмет.

 

В поредното си издание предаването ще възроди добрите взаимоотношения и усърдната работа, които водят до общо процъфтяване и ще ни припомни уроците от историята, давайки шанс на най-достойния да спечели голямата награда от 100 000 лева.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Вярвате ли, че Юлиан Вергов е пребил Диана Димитрова?

 

Покажи резултати