Меню

Избрани новини

Риалити

Евгения Джаферович се контузи – кога отпада от „Игри на волята“? (видео)

Гримьорката получи травма но продължава участието си

 

Стана ясно каква е тежката контузия, за която Евгения Джаферович разказа наскоро, че е претърпяла на арената в „Игри на волята – България“.

 

В епизода излъчен в понеделник, върху ръката ѝ падна една от тежките дървени трупи, които пренесе през Арената, заедно с Лефтеров по време на Териториалната битка.

 

Докторите на терен я превързаха, но тя пренебрегна препоръките им и се върна обратно в битката с шина на ръката, за да помогне на бедстващите Безстрашни.

 

Евгения Джаферович и Димитър Лефтеров се измъчиха с тежките трупи на Арената

 

 

Въпреки усилията и жертвите, жълтите се класираха последни и се завърнаха на най тежката територия - Дивата река.

 

Непобедимите успяха да подредят пъзела си преди тях, което ги прати отново на Стопанството, така племената запазиха разпределението на териториите от предишната седмица.

 

Предстоящото сливане на племената предложи идеи за нови стратегии в различните коалиции, а изборът на капитан за седмицата беше тактически и добре обмислен.

 

След като гласуваха за петима различни души, Супергероите преизбраха Алекса за свой капитан и през тази седмица, Безстрашните единодушно се довериха на Джаферович, а в Непобедимите всичките пет гласа получи домакинята Мирослава.

АНКЕТА: Кое от актуалните риалити предавания следите?

 

Контузията спря Жени от капитанската битка

Заради травмата си обаче футболната съпруга няма да се яви на Арената за капитнаската битка, която ще видим тази вечер по NOVA. Тя е откарана за обстоен преглед в болница, а на нейно място застава Филип.

 

Въпреки инсинуациите, че Джаферович е връзкарка и ще бъде избутана до победата, тя не печели шоуто, а отпада на полуфинала в предаването.

 

Жени, както я наричат всички, се пречупва в титанична битка пред един от враговете си в шоуто. Джаферович била много бясна, че крачка преди големия финал трябва да напусне, издава HotNews.bg.

 

Конкурентите от Супергероите помогнаха на Безстрашните след контузията на Джаферович

 

Масло в огъня налива и фактът, че Жени губи на Арената от човек, с когато тя е в открит конфликт.

 

Самата Джаферович е недолюбвана от някои състезатели. След шоуто тя била на нож с няколко от кандидатите за чека от сто хиляди, но с по-голяма част от тях запазва приятелски отношения.

 

Наскоро на рождения й ден присъстваха повечето от участниците в актуалния сезон, както и няколко бивши от предишни издания на Игрите.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза