Меню

Избрани новини

Риалити

Сълзи и сополи след отпадането на Валери от „Игри на волята“! (видео)

Тежка загуба сполетя жълтото племе – Пъзелът изхвърли капитана им от надпреварата

 

От най-силното племе в „Игри на волята“, Безстрашните са на път бъдат първите, които ще се разпаднат, а снощи на дивата река жените оплакваха съдбата си.

 

Сложна многокомпонентна и изтощителна капитанска битка снощи един срещу друг се изправиха Зорница, Валери и Алекса.

 

Нито един от тримата не беше подготвен, че победата на Арената е по-ценна от всякога, а загубата - фатална за един от тях.

 

В изненадващата елиминация последен завърши Валери Григоров, което остави Безстрашните без знаме, капитан и с един играч по-малко.

 

“Имаше още какво да дам на играта и на моето племе, наистина съм разочарован от себе си” - сподели той минути след своята загуба.

 

През цялото време Валери водеше, той имаше преднина в плуването и целенето на мишени и достигна първи до финалния пъзел, който обаче се оказа съдбоносен за него и го изпрати у дома.

 

Алекса, който изоставаше с една дължина, обърна битката и завърши на първото място, следван от капитана на Непобедимите - Зорница, като и двамата изпратиха Валери със сълзи в очите.

 

След своята победа, Алекса беше изправен пред дилема между разума и сърцето.

 

Той можеше да избира между предимство за Супергероите в днешната номинационна битка и среща с любимата си Елица.

 

 

Алекса не предаде племето и зарадва съотборниците си както със спечеленото предимство, така и с плененото знаме на Безстрашните, което те могат да си върнат само в спечелена битка срещу сините.

 

След победоносното завръщане на капитанa им от Арената, Супергеорите осъзнаха, че играта става още по-безмилостна, а Непобедимите се зарадваха на изравнените сили в племената.

 

Безстрашните изпитаха истинска тревога от липсата на Валери, което предизвика сълзи и голямо страдание в Мирела. Джаферович също осъзна, че загубата за племето ще е голяма, защото остават само с двама мъже.

 

До известна степен именно тънките сметки на Жени Джаферович, която отдавна манипулира танцьорката, са виновни за отпадането на сина на Мария Гроздева.

 

Именно футболната съпруга промени изненадващо първоначалната уговорка капитан да стане Ралица и направи Валери капитан, а това му коства участието в Игрите.

 

Тази вечер предстои номинационна битка, на която ще стане ясно кое племе ще отиде на съвет.

 

АНКЕТА: Кое от актуалните риалити предавания следите?

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати