Меню

Избрани новини

Риалити

Култовото мрънкало от "Сървайвър" вдигна шумна сватба! (снимки)

Той беше обявен за най-жалкият участник в шоуто

 

Хотелиерът Пейо Георгиев, който се прочу с постоянното си мрънкане при краткото си участие в „Сървайвър“, е сключил църковен брак със съпругата си Татяна.

 

На празничното събитие са присъствали и други герои от приключенското риалити - Ваня Джаферович, Алекс Петкова и Драго Методиев.

 

„Ние от 20 години сме заедно, имаме граждански брак, но не сме правили тържество, защото бяхме 12 години в Гърция, а след това 4-5 години в Испания. Сега решихме да сключим църковен брак в Троянския манастир и да поканим приятелите на купон“, сподели Пейо пред LadyZone.bg.

 

На двойката кумуват Милена Найденова и Красимир Димов от Бургас. Тържеството се състояло в комплекса на Пейо и Татяна, който стопанисват и отдават под наем. 

 

„Много красива сватба с около 150 гости от цяла България, както и от Англия и Гърция. С четири оркестъра. Беше тежка вечер, купонът продължи до 7 сутринта. Празнувахме около басейна, под звездите. По едно време вече бяхме и в самия басейн“ – разказа ни Пейо, който е и запален ловец.

 

Припомнете си, че той беше първият изгонен от подновения български „Сървайвър“. Съплеменниците му го обвиниха в пораженчески дух, сплетничене, обидно и сексистко поведение към жените, както и в непрекъснато мрънкане.

 

На финала на шоуто в София, на който присъстваха всички участници, Пейо пак успя да се изложи, като си позволи да обиди Ванко и Ивайло подарявайки им червила, защото били жени, а не мъже.

 

Накрая прати и дъщеричката си при Карин да ѝ занесе една филия бял хляб, състезателката беше нарочена за вечно гладната в шоуто заснето на остров във Филипините.

 

 

От всички участници в Сървайвър 2022, сватбата уважиха само двама и представителя на екипа Женя Джаферович 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Вярвате ли, че Юлиан Вергов е пребил Диана Димитрова?

 

Покажи резултати