Меню

Избрани новини

Риалити

Режисьорът Зоран е новият победител в „Сървайвър“

Той получи титлата Последният оцелял и 150 хиляди лева

 

Македонецът Зоран Петровски бе избран за победител от журито в „Survivor: Скритият идол“ снощи.

Той получи и голямата награда в шоуто - 150 000 лева. Втора по гласове се класира Ганка, а трети финалист е Карин.

 

Живото предаване се излъчи от София на връх рождения ден на Владо Карамазов. Водещият на екстремното състезание навърши 42 години и празнува сред участниците в риалити шоуто, което беше заснето преди повече от шест месеца на филипинския архипелаг.

 

На финала режисьорът най-сетне бе свалил емблематичната си жълтата тениска, а двете дами блестяха ослепително секси в изрязани тоалети, съответно в черно и бяло. 

 

Зоран гушна жена си и сина си Силвия Петкова, която бе дошла със сина им. Актрисата и нейния избраник трудно скриваха сълзите напиращи в очите им.

 

В предаването той изненадващо призна, че двамата били пред раздяла, защото натовареният работен график на режисьор не му давал възможност да й обръща достатъчно внимание. 

 

"Постоянно ме нямаше вкъщи, защото трябваше да работя и да се грижа за семейството си. Но докато работех, нямах време за жена ми. Бяхме на косъм да си загубим семейството, а детето ни да расте с разделени родители. Не исках това!", каза в емоционално Зоран.

 

Още тогава обаче зрители заподозряха, че той преиграва, за да спечели симпатиите на публиката и да предизвика съчувствие към себе си. Двете му конкурентки-Ганка и Карин все още нямат семейства.

 

На финала в предаването останаха спринтьорката Карин Околие, която не спечели нито един глас, софтуерният инженер Ганка Статева, взела два гласа и режисьорът Зоран Петровски, който успя да спечели най-много от участниците в журито на своя страна.

 

Още преди месеци се появиха публикации, че именно Петровски ще победи след повече от два месеца сред суровата природа на Филипините. Победата на македонеца се дължи до голяма степен и на стратегията добре да подбере членовете на журито, които да гласуват в негова полза.

 

Водещият Владо Карамазов не пропусна да отбележи, че в шоуто се зародиха и две любовни двойки на Ивайло и Ивана и тази на Ванко и Ганка.

 

Днес победителят сподели, че ще инвестира наградата в техника за работата си - камери, монитори, микрофони и осветление за осъществяването на бъдещите си проекти, както и за отдаване под наем.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Вярвате ли, че Юлиан Вергов е пребил Диана Димитрова?

 

Покажи резултати