Меню

Избрани новини

Пикантерии

Тайно от всички! Звезда от филмите за възрастни участва в „Игри на волята“! (снимки и видео)

Какво не знаете за участниците в шоуто?!

 

Един от участниците в четвъртия сезон на Игри на волята има доста пикантен бекграунд, научи репортер на LifeOnline.bg.

 

На този етап почти никой не е наясно, че Димитър Куков е доста популярен в гей средите. Той е познат и на еротоманите с нежни сърца от множеството еротични и на моменти открито създадени за възрастни материали, които е снимал и споделял назад във времето в мрежата.

 

В средите се говори още, че представеният като „ландшафтен архитект“ е развивал успешен Онлифенс акаунт пълен с еротично и съдържание за възрастни, който на този етап обаче е празен.

Туитър профилът на Куков вече е заключен за любопитни очи

Преди време Куков умело рекламираше тази своя странична дейност в Туитър профила си.

 

Клюките обаче бързо се разнасят, особено в малко село като нашето. В опит да демонстрира сарказъм или за да се презастрахова, капитанът на племето на „Непобедимите“ сподели преди време странен пост в Инстаграм.

 

На снимката той е гол до кръста и с БДСМ маска на лицето, а към нея е написал: „Опалянкаа, нали честичко ме спрягат за ескорт."

 

АНКЕТА: Кое от актуалните риалити предавания следите?

Никой от средностатическите му последователи не разбра за какво точно става въпрос - кой го спряга и за какво точно, но в ЛГБТ общността 32-годишният софиянец е популярен, че си изкарва прехраната не само с градинарство, а и предоставяйки по-специални услуги срещу подобаващо заплащане.

 

Иначе в „Игрите“ първото капитанство на Димитър не е от най-успешните и племето му търпи сериозни загуби, водещи до лишения, а от там идват и пререканията между играчите.

 

Във визитката си той загатна, че може да е малко груб с хората, докато с растенията е нежен и мил: „Не съм социопат, но ежедневно се срещам с олигофренията, която ни заобикаля. Хората са лишени от всякакъв стил и усет за външен вид. Естет съм, човек трябва да се обича. За да даваш нещо хубаво на хората, ти трябва да се чувстваш добре в кожата си“, добавя още Куков.

 

Вижте как коментираха предишните участници в "Игри на волята" неговата визитка:

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (3)

ох бабачкооо Педал до педала, мила моя майнольо, лайняр до лайняра!
12.09.2022 08:10 / Отговор
ВАЛЯ КАКВО ДА ГИ ПРАВИШ? :))) НЯМА ХОРА....ХА ХА ХА
12.11.2022 12:10
ВАЛЯ КАКВО ДА ГИ ПРАВИШ? :))) НЯМА ХОРА....ХА ХА ХА
12.11.2022 12:15 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза