Меню

Избрани новини

Риалити

Всички се чудят! Кой е Лефтеров от „Игри на волята 4“?!

Може ли музикантът да остави следа в историята на шоуто?

 

Димитър Лефтеров от „Игри на волята 4“ е един от най-любопитните участници този сезон. За разлика от повечето спортисти и олимпийски шампиони, които мерят сили в на арената, Митко се занимава с музика и писане на текстове.

 

Роденият преди 28 години във Велико Търново Димитър, винаги е знаел, че иска да се занимава с изкуство. Мечта, която успява да сбъдне и днес е горд автор на доста хитове, сред които песни на Галин, Десита, Криско и други.

 

Митко не е от скромните момчета и знае, че притежава визия на модел. Ето защо се възползва от външността си и е често участва във видеоклипове и реклами.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Dimitar Lefterov (@mitko_beats)

 

Снимал се е също и в доста музикални клипове на родни звезди. Танците са също страст на Митко, който е участвал в първото денс онлайн риалити у нас – Dance Arena във Vbox7. Влюбва се в танците, защото е получил контузия, която спира футболната му кариера.

 

Като дете Димитър е искал да бъде футболна звезда, но съдбата е имала друго предвид за него.

 

В социалните мрежи Митко получава доста скандални снимки и предложения, но той твърди, че е от сериозните мъже. Наскоро се е разделил с приятелката си, която се оказа друга бъдеща риалити звезда.

 

АНКЕТА: Кое от актуалните риалити предавания следите?

 

 

Става дума за Мирела. Танцьорката също е част от племето на Безстрашните. Двамата твърдят, че отношенията им са приключили преди година, но съплеменниците им са на мнение, че любовта им все още е на дневен ред.

 

Дали пък няма да станем свидетели на първите сексуални сцени в „Игри на волята“, тепърва предстои да разберем!

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (2)

ВАЛЕНТИНА МАМ ОТЛИЧНО МНЕНИЕ ЗА МИРЕЛА. РЯДКО ХАРЕСВАМ НЯКОГО НА НЕЙНАТА ВЪЗРАСТ ИКАТО ПОВЕДЕНИЕ И СТИЛ НО.....ЛЕФТЕРОВ Е ЕДИН СТРАХЛИВЕЦ И ЧОВЕК С ОТСЪСТВИЕ. НА ...ДОСТОЙНСТВО ! КАКТО КАЗВАТ НЕГОВИТЕ СЪОТБОРНИЦИ ЗА ТАКИВА ХОРА....ПРОСТО МИШКА !!!! У ЛЕВО ДИРЕКТНО И БЕЗАПЕЛАЦИОННО. МИРЕЛЧЕ ? БЕГАЙ С МРЪСНА ГАЗ ОТ ТАКИВА 'МЪЖЕ'. МЪЖЕ БЕЗ ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО !!!!!!!!:)
12.11.2022 12:21 / Отговор
ВАЛЯ ИМАМ ОТЛИЧНО МНЕНИЕ ЗА МИРЕЛА. РЯДКО ХАРЕСВАМ НЯКОГО НА НЕЙНАТА ВЪЗРАСТ ИКАТО ПОВЕДЕНИЕ И СТИЛ НО.....ЛЕФТЕРОВ Е ЕДИН СТРАХЛИВЕЦ И ЧОВЕК С ОТСЪСТВИЕ. НА ...ДОСТОЙНСТВО ! КАКТО КАЗВАТ НЕГОВИТЕ СЪОТБОРНИЦИ ЗА ТАКИВА ХОРА....ПРОСТО МИШКА !!!! У ЛЕВО ДИРЕКТНО И БЕЗАПЕЛАЦИОННО. МИРЕЛЧЕ ? БЕГАЙ С МРЪСНА ГАЗ ОТ ТАКИВА 'МЪЖЕ'. МЪЖЕ БЕЗ ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО !!!!!!!!:)
12.11.2022 12:22 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати