Меню

Избрани новини

Риалити

Смъртни заплахи след "Игри на волята" Аспарух към Алекса: Ще ти разпилея зъбите на метри от трупа ти! (видео)

Алекса предизвика Пух да се бият по ММА правилата в клетка

 

След като вчера сърбинът определи Пух като "Мишка", българинът се зарече да го пребие на рождения ден на Евгения Джаферович.

 

Алекса Ерски, който е гадже на олимпийската медалистка по борба Елица Янкова, също участник в тазгодишния сезон на "Игри на волята", е обект на заплахи от друг състезател в шоуто, а именно силовакът Аспарух Тотев.

 

 

Причината за заплахите му към сърбина е неговото изказване в предаването на "Игрите" от сряда. Ерски обяви Пух за "мишка", тъй като изпращал малките момичета на елиминационните битки за да спаси кожата, визирайки неговата Елица, която обаче успя да се върне в риалитито.

 

Боркинята отиде на битка, след като съплеменниците й от Непобедимите решиха да попречат на бъдещата й коалиция с Алекса, който изчакваше реда си в племето на Резервите.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от ????????????❀ (@elitsa.yankova)

 

Вчера Алекса показа в Инстаграм заплашителното съобщение, което е получил от Аспарух.

 

"Аре бе, нали съм мишка. Чакам те да се видим в бара на Джаферович или някъде другаде. Само кажи, за да знам, за да не пропусна да дойда. Ще видим кой е мишката като ти разпилея зъбите навсякъде по земята на метри от трупа ти", гневен е 23 годишният софиянец.

 

"И понеже не аз съм мишката, а ти, първо можеше в лицето да ми го кажеш лицемерен боклук такъв. И второ приготвил съм пари като ти разпилея зъбите и ме съдиш да си платя глобите и разноските по делата, които ще заведеш", продължава с наглите заплахи в стил 90-те нашенеца.

 

Алекса, който изпъкна с достойното си поведение в Игрите до този момент, също отвърна и му написа:

 

Сериозна вражда се заражда след "Игри на волята"

"Като си смел и искаш да ми строшиш зъбите, ти давам шанс да го направиш, а не да ме заплашваш с празни приказки... Разбий ми зъбите, ако си толкова як", пише седемкратният шампион по борба на Сърбия.

 

И допълни - "Под напрежение съм, ела да ми счупиш зъбите. В духа на спортсменството в клетката според правилата на ММА. Ти си с 40 кг по-тежък, но го приемам".

 

Дали Аспарух ще приеме предизвикателството, предстои да разберем, но трябва да припомним, че при първата седмична елиминационна битка, Аспарух провали племето си като единствен не можа да прехвърли чувал с пясък тежък 45 кг., остави го и взе по-лек 25 кг. предназначен за жените състезатели.

 

След него през препятствието премина олимпийската шампионка по борба и приятелка на Алекса - Елица Янкова, която пренесе точно чувала, който затрудни Аспарух.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза