Меню

Избрани новини

Пикантерии

Това момче ли е гаджето на Куков от „Игри на волята“? (снимка)

Митко не успя да скрие двойнствената си същност

 

Градинарят с тяло на гръцки бог и характер на сприхава квартална интригантка Димитър Куков определено бе един от най-обсъжданите участници в четвъртия сезон на “Игри на волята - България”, до своето отпадане от шоуто.

 

Това, което обявеният за „ландшафтен архитект“ обаче премълчава за себе си е, че си пада предимно по мъже, макар и да е имал връзки и с жени, но очевидно това „не е неговата чаша чай“.

 

Влеченията му не са тайна за ЛГБТ общността, но останалата част от обществото досега не бе наясно с интимният живот на красавеца с кичурите.

 

Година преди да пребори хиляди в кастинга за „Игри на волята“, Куков развива профил в Туитър, в който прави доста предизвикателни и открито сексуални публикации, за което нашата медия разказа преди всички.

 

 

Туитовете вече са изтрити, а акаунта му е заключен за любопитните фенове, но в пространството ротират  негови доста пикантни снимки, дори клипове, преминаващи границата на стандартите за софт еротика.

 

Виж снимки в нашият Telegram канал ТУК!

 

Репортер на LifeOnline.bg успя да открие доста от изтрития материал, като на две от снимките Куков е в доста интимна поза с младеж, когото запознати посочват като негов партньор в живота. До момента, в който Димитър решил да става известен и да влезе в „Игрите“, тогава двамата се разделили.

 

 

Това момче ли е гаджето на Куков?

Припомнете си, че в състезанието Куков бързо успя да влезе в пререкания с останалите мъже в отбора си и се превърна в основен дразнител за Непобедимите.

 

Изглежда Генчо, който не криеше антипатията си към него, усети двойнствената страна от живота на съплеменника си, но сякаш се постара да демонстрира толерантност.

 

Комплексиран от скритата си същност, Куков непрекъснато се изтъкваше като мъжкар, и нападаше земеделеца Генчо с твърдението, че мъжеството не се демонстрира с мускули и татуси.

 

Не веднъж пред камерите той го наричаше „селянин“, „лелка“ и „тьотка“, нападки, които Генчо подминаваше пренебрежение. От пиперливите му обиди беше засегната и олимпийската медалистка по борба Елица Янкова, която той определи веднъж като „подута на г*з“.

 

В крайна сметка цялото племе единодушно номинира дразнителя, а той избра на елиминацията да се изправи срещу силовака Генчо, което му коства и участието в „Игри на волята“.

 

Анкета: Кое от актуалните риалити предавания следите?

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (1)

Яница Ах тези жълти незнам как все си печелят всички битки абсолютно нечестно.Червените вчера ,защо не сложиха Елица ,а трябваше да ме натъжават.Защото аз бях за тях и исках жълтите да отидат на съвет ,но отидоха непобедимите заради тъпия Генчо ,който че Елица няма да бъде на пъзела и реши вместо това да сложи Мирослава ,която изобщо не редеше.Затова и червените бяха последни.Сърдита съм на Генчо
22.09.2022 12:30 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза