Меню

Избрани новини

Пикантерии

Иво Аръков унизи Мария Илиева: „Връзката ми преди Мика беше просто флирт“ (видео)

Преди дъщерята на Христо Стоичков, актьорът живя почти година с певицата

 

Театралният плейбой Иво Аръков (34) призна, че въпреки многото жени в  тефтерчето си, най-голямата му любов е била с Мика Стоичкова (34).

 

В студиото на "Животът като истинска история", където работи и той, актьорът се извини на сегашната си половинка, преди да сподели, че с дъщерята на модерния ляв били много влюбени, но въпреки това се наложило да се разделят.

 

По това време той се е намирал в тежка ситуация, която го изнервяла и всичко се изсипвало на нейната глава.

 

Точно тогава актьорът хвърлил всичките си спестявания за да развива ресторантски бизнес, който се провалял. Аръков затъвал финансово с всеки изминал ден.

 

 

Изнемогвал между работата в театъра и мексиканския ресторант. И на двете места се налагало да бъде мил и учтив, а натрупаното напрежение изригвало под налягане когато се прибирал у дома, където го чакала красивата Мика.

 

Като друга причина за краха в отношенията им той добави, че заради предишна връзка, която нарече „флирт“, публичният му образ доста пострадал и това допълнително наливало масло в огъня.

 

 

Припомнете си, че преди да срещне Мика Стоичкова, Иво Аръков имаше едногодишна връзка с 10 години по-възрастната Мария Илиева. В театралните среди се говори, че тогава певицата издържала секс играчката си, като дори наела апартамент, в който да живеят заедно.

 

Двамата не се криеха и често можеха да бъдат засечени на публични места и събития.

 

Точно тази своя едногодишна връзка, Аръков нарича „просто флирт“…

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Вярвате ли, че Юлиан Вергов е пребил Диана Димитрова?

 

Покажи резултати