Меню

Избрани новини

Риалити

Нова водеща ще възкресява рейтинга на "Мармалад"?

Иво Аръков остава ководещ

 

В началото на май някои медии побързаха да погребат предаването на Радост Драганова "Мармалад", което спря излъчва в ранна пролет.

 

Оказва се, че то ще претърпи козметични промени и ще се завърне в ефира на bTV през есента, като интригата е дали Радост Драганова остава водеща.

 

Според източници от кухнята на шоуто, в момента екипът работи активно по нова концепция на забавното предаване, което ще претърпи ключови промени.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от bTV Official (@official.btv)

 

Основният въпрос бил дали Драганова да остане само изпълнителен продуцент на "Мармалад", а воденето да остави на красива и секси заместничка, която да си партнира с Иво Аръков.

 

Предаването спря епизодите си през март, като Драганова и Аръков официално се сбогуваха със зрителите.

 

Радост е изпълнителен продуцент на шоуто, а основен продуцент е телевизия bTV. От медията били категорични, че искат да продължат да раздават буркани с мармалад на гостите си, но с нови идеи и лица.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (3)

Габи Има няколко предавания, които всеки самоуважащ се човек не би гледал. Едно от тях е Мармалад. Хората се бяха зарадвали, че ефира се е отървал от този буламач, но уви не се получи. Пожелавам никакъв рейтинг.
31.05.2022 10:45 / Отговор
Блага Съгласна съм с Габи. Напълно споделям нейното мнение. Единодушни сме по въпроса!
31.05.2022 13:05 / Отговор
Иванов Абе тия от бТВ на луди ли се правят или нас ни правят много хора не го правят искат това пошло предаване както и дъ шоуто те пак ни ги тикат в ефира си.някпй ще каже Ами смени канала Ами сменям и другите въртят едни и същи боклуци и като искат рейтинг ще се научат да уважават мнението на хората
31.05.2022 14:07 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза