Меню

Избрани новини

Риалити

Единствената жена на финала на „Игри на волята“ е…

В инфарктен дуел се изправиха Ралица и Виктория

 

След изпълнен с изненади съвет тази вечер номинирани бяха тежкоатлетката Ралица и волейболистката Виктория.

 

До там се стигна след като Ралица се класира последна на Арената вчера, а на съвета Георги си купи имунитет с всичките 750 гроша, които плячкоса.

 

Филип също се спаси от явяване на елиминационен двубой. Въпреки че събра 7 гласа (благодарение и на скритото предимство на Ралица) и всички вече виждаха главата му на гилотината, последната дума беше неговата.

 

Фифо извади изпод екипа си скрито предимство, което го спасява след гласуването, а вместо него на Арената излиза следващият с най-много гласове – в случая Алекса.

 

Фифо доволен, че е развалил сметките на другите и изпраща Алекса на двубой

Самодоволната усмивка на електротехника обаче бързо замръзна, след като изненадите продължиха.

 

На свой ред Алекса Ерски разкри последното лично предимство – томахавката, с която може да обезглави своя противник, тоест спасява се и изпраща когото пожелае, стига той да няма имунитет.

 

В тази ситуация обаче единственият възможен да изпрати на битка срещу Ралица беше Виктория.

 

АНКЕТА: КОЙ ОТ ФИНАЛИСТИТЕ В "ИГРИ НА ВОЛЯТА" НЕ ЖЕЛАЕТЕ ДА ПОБЕДИ?

 

Сръбският шампион по борба обясни, че само показва това, което седмици наред е имал като шанс да се спаси или да закопае противник, но не е използвал и няма да го направи и сега, отказвайки да прати най-верния си партньор в състезанието, на заколение.

 

След многократните молби и тиради на Виктория, Алекса се съгласи с нея, че трябва сама да извоюва мястото си на финала и той „заби“ тесличката в гърба ѝ.

 

В крайна сметка при изключително тежка битка, в която не малка част от значението имаше шанса и късмета, победител инфарктно стана Виктория Григорова.

 

Тя бе на косъм да пропусне възможността да е единствената жена достигнала до финалната фаза на „Игри на волята“, но късмета не ѝ изневери.

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати