Меню

Избрани новини

Риалити

Най-мразеният от зрителите участник отпадна от „Игри на волята“

Георги, Ралица и Джаферович се впуснаха в бягство от затвора на Арената

 

Тримата номинирани трябваше да издърпат тежък варел по пясъка, за да се измъкнат от клетката, в която бяха заключени, и да продължат по тежко трасе.

 

Пъргавият Георги успя да извоюва ключова победа, която му спечели място в състезанието, както и цялото богатството от грошове на отпадналия.

 

Въпреки силния вятър, който пречеше на нареждането на пъзела, Ралица успя да подреди загадката в края на трасето преди Джаферович.

 

Според читателите на LifeOnline.bg тя е най-нежеланият победител в шоуто и логично си тръгва малко преди финала на "Игри на волята".

 

В този момент състезанието за бившата плувкиня приключи.

 

АНКЕТА: КОЙ ОТ ФИНАЛИСТИТЕ В "ИГРИ НА ВОЛЯТА" НЕ ЖЕЛАЕТЕ ДА ПОБЕДИ?

 

 

“В този момент съм щастлива, че стигнах дотук, защото рискувах и здравето си на тази Арена. Ходът вчера беше всичко или нищо. Знаех, че няма да мога да победя останалите, ако не направя това” - сподели Жени пред водещия Димо Алексиев минути преди да напусне Арената завинаги.

 

Евгения Джаферович отпадна на пъзел

Щурмът към голямата награда продължи без почивка, а финалистите се изправиха в индивидуален сблъсък за пресяване на потенциалните шампиони.

Те играха двубои един срещу друг качени на опасното предизвикателство “Колелото на смъртта“.

 

Нинджата Гого доказа, че е най-умелият воин в тази битка, което автоматично го превърна в първия сигурен полуфиналист. Ралица, от своя страна, не отбеляза нито една победа. Това беше третата ѝ загуба за тази седмица, което я изпраща на трети пореден елиминационен дуел.

 

Предстои последният съвет на финалистите довечера. На него ще се вадят лични предимства, които имат състезателите. Ще се харчат и грошове.

 

Алекса пази Томахавка, която му дава шанс да се спаси и директно да посочи кой да бъде номиниран. Филип има огърлица за имунитет, а Ралица огърлица за два допълнителни гласа.

 

Всички тези елементи на изненада ще доведат до непредвидени обрати.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза