Меню

Избрани новини

Риалити

Джаферович ли е най-мразената в Игрите? Фифо се радва на хейта, който я залива!

Евгения се оказва най-недолюбвания участник в шоуто

 

Феновете на Игри на волята“ много повече се вълнуват от отношенията между участниците в момента отколкото по време на снимките.

 

Поредния пример е по линията Филип – Джаферович, които меко казано от началото изпитват взаимна неприязън.

 

Разбира се, говорим за отношения в Играта, тъй като по-рано тази есен, докато на екран течеше лют скандал между двамата, риалити звездите демонстрираха приятелска близост на рождения ден на гримьорката.

 

Тогава изглеждаше, че двамата са загърбили непоносимостта си един към друг, която виждаме на екрана, но дали пък всичко не е лицемерие?!.

 

 

Сега Филип показа, че оценява креативния хейт по съперниците си на Арената, споделяйки колаж от фен група на „Игри на волята“:

 

Електроинженерът изразява емоциите си под колажа и искрено се забавлява с подобен тип „изкуство“, но и че следи активно какво се говори и публикува по негов адрес.

 

В последната сесия в Instagram, когато отговори на въпроси на последователи, спортистът, който се е състезавал и в конкурси за мъжка красота, демонстрира лицемерно поведение, като отговори уклончиво на въпросите, свързани с футболната съпруга.

 

Филип сам сподели мемето, което гали егото му...

 

Самата Жени стоически понася хейта на свой гръб, с който отдавна е свикнала.

 

Зрителите недоволстваха, когато тя на два пъти се оправда с болест или травма за да се спаси от евентуално отпадане от Игрите, и я обявиха за слаба актриса.

 

Връщайки се назад във времето, се досещаме, че Евгения Джаферович беше и сред най-мразените участници в историята на „Сървайвър”, а сега това се повтаря и в „Игри на волята”.

 

Трудно е да се определи кое точно от всичките й качества дразни зрителите, но малцина са тези, които й симпатизират.

 

 

В нашата АНКЕТА тази седмица ви питаме, Кой от всички финалисти не желаете да бъде победител?, а в резултатите лидер на анти класацията е … Джаферович с главозамайващ брой гласове.

 

Тя събира над 33% от негативния вот на читателите на LifeOnline.bg.

 

Далеч по-малко са процентите неодобрение за Филип, който следва своята врагиня на второ място с малко под 14%. С минимална разлика по петите му вървят волейболистката Виктория и плувецът Георги.

 

Спряганият за потенциален победител Алекса Ерски се е настанил в златната среда само с 10% от фенското негодувание.

 

В дъното на списъка са подредени Мани с 9%, Гого с 4%, Ралица и Мира с още по-малко.

 

И ВИЕ МОЖЕТЕ ДА ДАДЕТЕ СВОЯ ГЛАС ТУК!

 

Тази вечер предстои да видим кои двама от четиримата номинирани ще си тръгнат с увесен нос от елиминационната битка.

 

Номинирани са Ралица и Мира, които завършиха последни на Арената вчера. След това на племенен съвет бяха определени още двама. В битката за спасение ще се изправят още Георги и Мани, които събраха най-много гласове на съвета.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза