Меню

Избрани новини

Риалити

Зори от „Игрите“ си има сериозно гадженце вече 4 години! (снимки)

Макар и да не говори за него пред камерите, очевидно двамата имат силна връзка

 

В този сезон на „Игри на волята“ определено преобладават младите участници, което прави състезанията още по-интересни за зрителите.

 

На пръв поглед 21-годишната Зорница Стоилова е едно крехко момиче, което все още е учи в НСА, но на Арената влязлата като резерва студентка демонстрира сила, ловкост и умения, които не отстъпват на останалите жени и мъже.

 

Любовни драми сред участниците също не липсват, но Зори не е замесена, защото не се оглежда за половинка.

 

 

В Игри на волята крехката брюнетка не е говорила за това дали има човек до себе си, но извън екрана тя направи лично признание в социалните мрежи.

 

Състезателката от Непобедимите сподели снимки със своето момче, с което са заедно от 2018 г., а това говори за една сериозна дългогодишна връзка.

 

 

Искрена и откровено директна, Зори написа: „Ами, приятели…ето го и него, това е моето момче. Моят най-добър приятел и моята сродна душа. Разбира ме дори когато мълча. Нямам по-близък човек от него, той е всичко за мен.“


АНКЕТА: Кое от актуалните риалити предавания следите?

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Ж. Ферадов (@z.feradov)

 

В надпреварата основен враг на Зори е земеделецът Генчо. Тя е трън в очите му от малко след самото начало тъй като не се поддава на манипулациите му.

 

Затова неговият подход към нея е да я унижава и дискредитира като я изкарва глупава и неспособна да разбира какво ѝ се говори както и самата тя, според него, не умее да се изразява.

 

Зори може и да е първична, но социалната й игра досега дава резултат, а постиженията на Арената я приближиха до самия финал и наградата от 100 хиляди лева.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати