Меню

Избрани новини

Риалити

Синът на Мария Гроздева влязъл с връзки в „Игрите“?

Лъсна скандалната истина за "Игри на волята".

 

От кухнята на екшън състезанието издадоха, че синът на олимпийската шампионка Мария Гроздева е влязъл … с връзки

 

Въпреки че не може да се отрече, че има изключителни качества, с които успя да спечели симпатиите на зрителите, 23-годишният Валери Григоров не е бил сред титулярите на кастинга.

 

Причините били в психолозите на шоуто, които не смятали, че Григоров ще бъде от полза за социалната игра. Заключението им било, че той е доста скромен, прекалено принципен и интровертен - качества, които го правят безинтересен за зрителя.

 

Ясно било, че ще е предпазлив и няма да влиза в конфликти, каквито се търсят във всеки съвременен тв формат. Въпреки това, на продуцентите им се наложило да преглътнат този недостатък на персонажа и да го вмъкнат в програмата.

 

Някои дори подозират, че всъщност заради липсата на скандал около него, от екипа настояли да се измисли провокацията, че между него и танцьорката Мирела прехвърчат любовни искри. Макар и от екрана зрителите да останаха с впечатление, че двамата ще станат двойка, след напускането си, Валери отрече да има нещо повече от приятелство помежду им.

 

АНКЕТА: Кое от актуалните риалити предавания следите?

 

 

Атлетичният млад мъж отпадна изненадващо шоуто след внезапни капитански елиминации, макар именно той да водеше през по-голямата част от битката.

 

Валери призна, че не е очаквал, че играта ще се развие по този начин. Той изгуби неочаквано, въпреки добрата си физическа подготовка. След елиминацията той се ядоса, че не е успял да се справи с пъзела, но призна, че никога в живота си не е редил такова нещо.

 

Очевидно младежът е наследил хъса за победа от майка си. Той подчертава, че от нея е взел вярата, че може да приключи всяко начинание с успех, както и позитивното мислене. За себе си казва, че сред силните му качества са това, че е приспособим и притежава бързина, сила и точност.

 

Тренирал е редица спортове и разбира се има множество контузии. Родителите му били първите хора, с които се видял, след като отпаднал от "Игри на волята".

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати