Меню

Избрани новини

Риалити

Полиция нахлу на терена на „Игри на волята“ и изведе четирима участници! (снимки)

Униформените отвели бивши участници, които смущавали битката

 

Четирима култови участници от "Игри на волята" са си имали проблеми с полицаи заради вандалщина.

 

Оказа се, че те са виновни за падението на Алекса в последната териториална битка с топчетата, където отборът на Непобедимите не успя да се пребори за резиденцията. 

 

А органите на реда са съвсем истински и не става въпрос за сценарий или част от някоя битка. Оказа се, че трима бивши състезатели от втория сезон на шоуто се появили на снимките на вчерашната битка и умишлено пречили на участниците. А накрая се наложило да бъдат изведени с полиция. 

 

 

АНКЕТА: Кое от актуалните риалити предавания следите?

 

Докато вървяла вчерашната битка, Милен, Любомир, Вайс и Джералдин от втори сезон на шоуто се позиционирали на покрива на една недовършена сграда в близост до арената за битки в "Игри на волята".

 

Разбираемо е, че те знаят къде се състоят снимките и могат да отидат на арената. 

 

Отдалече те пречили на участниците като хвърляли пиратки. Именно това разконцентрирало Алекса, който не успя да заведе племето си на Резиденцията.

 

От продукцията извикали полиция, за да приберат старите муцуни. Те нямали право да бъдат на строежа, който е частна собственост, а освен това застрашават собствения си живот, качвайки се на покрива на недовършена сграда. 

 

Любимецът от втори сезон Любо качи интересни сторита в Инстаграм, с които показа нелепата случка от лятото, докато са се провеждали снимките на битката, която видяхме в понеделник.

 

Групата се размина с предупреждение и без сериозни санкции, каквито би трябвало да им наложат за влизане в частна собственост. Все пак били откарани в Районното управление за снемане на обяснения.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК



Коментари (1)

ВАЛЕНТИНА ВИКТОРИЯ МИ Е ЕДНА ОТ НАЙ-НЕПРИЯТНИТЕ УЧАСТНИЧКИ В ИГРИТЕ. НАГЛА, ОБЛИЗВАЩА СЕ С ЕЗИК НЕПРЕКЪСНАТО, ГРУБА ГРУБИЯНКА. АБЕ ГАДНА КАТО ЛИЧНОСТ. И ЗА ДА НЕ БЪДА УПРЕКНАТА В ХЕЙТ СЕ ЧУВСТВАМ ЗАДЪЛЖЕНА ДА ПОСОЧА НЕЙНИЯ АНТИПОД. ВСЪЩНОСТ СА ДВЕ УЧАСТНИЧКИ. ФЕЙГИН И МАНИ. ОСОБЕНО МАНИ. МОМИЧЕ С КАЧЕСТВА И МОМИЧЕ ВЛАДЕЕЩО ЕМОЦИИТЕ СИ. БРАВО НА НЕЯ ! МАНИ ? ИМАШ МОЯТА ПОДКРЕПА ЗА ПОБЕДА ! ОСВЕН ФИЗИЧЕСКИ КАЧЕСТВА ПРИТЕЖАВАШ И ЧОВЕШКИ ! ПОКЛОН ПРЕД ТЕБ !!!! ТИ СИ МОЯТ ФАВОРИТ ЗА ПОБЕДАТА ! ЖЕЛАЯ ТИ Я ОТ СЪРЦЕ !!!
12.11.2022 12:05 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза