Меню

Избрани новини

Пикантерии

Цеци Красимирова попиля „инстаграмките“: Те се продават! Това е сексбизнес – абсолютно!

Снимка: bTV/кадър от предаване

Моделът работи за още две деца, по възможност момчета

Цеци Красимирова излезе от медийното затъмнение, в което сама се беше потопила и реши да проговори.

Интервюто пред Мартин Карбовски идва на фона на съобщенията за възраждането на отношенията й с милиардера Майкъл Струмейтис, годежът с американеца и предстоящата сватба с краля на канабиса.

В него Цеци твърди, че откровено и открито ще отговори на всеки въпрос на журналиста без притеснение и прикритост, ех всички наши звезди да бяха толкова искрени.

15 години след публичното убийство на Косьо Самоковеца, при което Красимирова бе фатално ранена, моделът се върна към случката на площад Дам.

Тя призна, че съжалява за връзката си с Косьо, макар че го обичала и я определи като грешка. Отдава оцеляването си на божията закрила. Сега е вярващ евангелист.

Цеци Красимирова коментира и нароилите се Инстаграм „модели“ постващи красиви снимки от екзотични дестинации, на които обаче са сами:

„На днешно време в социалните мрежи момичета красиви има много. Те се представят за модели, поствайки техните снимки в Инстаграм, в социалните мрежи… Те се продават по този начин, и те се обявяват за модели. Те не могат да кажат, че са научни сътрудници, аптекарки … Красивите жени са моделите и затова те предпочита да се представят като модели и всъщност това е сексбизнес. Те са в сексбизнеса. Това е истината!

Видите ли момиче, което е по плажове в Дубай, Индонезия, Маями, където и да е ….

Сама, сама, сама… тя е от секс бизнеса! Това е, абсолютно!

Не искам да съдя никого. Не съм аз тази, която ще съди, кой как си изкарва парите и как ще се продава, но не съм съгласна, че мъжете харесват такива жени. Повярвайте ми. Познавам много канадци, американци, които бягат като дявол от тамян, точно от тези жени. Те си ги поръчват, ползват ги, но те няма да си ги вземат за съпруги, категорично!“, обяснява Красимирова разликата между истинските модели и момичетата в Инстаграм, самопровъзгласили се за такива, което всъщност много я обижда.

Въпреки че е майка на почти 20 годишна красавица, Красимирова иска още две деца – ако може момчета. И разкри, че работи над тази си мечта с годеника си Майкъл Струмейтис.

Макар и да не обяви публично дата на сватбата, в медийното пространство се говори, че манекенката ще мине под венчило на 12 май в Барселона.

39 годишната бъдеща булка определи ситуацията в момента като „Сватбено Военно положение“. За бракосъчетанието с Майкъл Струмейтис тя е решила отново да се довери на роден дизайнер за роклята и на български обущар за обувките си.

Красимирова поправи разтръбената в медиите информация, че Майкъл й поискал ръката в деня когато отбелязва 15 години от смъртта на любимия си подземен бос.

Настоящият й любим паднал на колене две седмици по-рано, но решил да публикува снимката в деня на годишнината.

Тогава, двамата разпускали на Карибите след края на снимките за календара на неговата компания за растителни торове. Тя слязла на плажа с бира в ръка, той я последвал. Приклекнал  и целият треперел.

Попитал я „Ще се омъжиш ли за мен?“, но без да чака направо нахлузил пръстенът на ръката й, като я оставил без шанс да откаже. Тя пък от изненада забравила да отговори и казала „Да” на български.
Тогава той й признал, че това е най-дългата минута в живота му.

Годежния пръстен на Красимирова

„Двамата сме заедно от 11 години, макар че преживяхме една раздяла по това време”, споделя още Красимирова.

Цеци сподели, че въпреки, че е обвързана с много богат мъж, тя предпочита сама да изкарва парите си. Тя работи в неговата компания и продава растителни торове на 132 страни по света.

През годините е работила като търговски директор в списание, вътрешен дизайнер, а сега  от 8 години организира фотосесиите и събитията за американската компания на бъдещия си съпруг.

Цеци Красимирова се радва на лукса предоставен от бъдещия й съпруг Майкъл. Частен самолет, огромен дом и много канабис за изпушване.

Фирмата на Биг Майк, както е известен Майкъл, е и един от най-големите производители на медицинско масло от канабис, което се прави от извлек CBT (си-би-ти), лекуващо много болести и облекчаващо страданията на онко болни и други сериозно болни хора по света.

Самата тя има право да отглежда по две растения и сама извлича ценната съставка за лична употреба.

„Никога не съм била в клиника за наркомани! Никога не съм имала проблеми с наркотиците!“ оборва писанията в жълтата преса, че е зависима Красимирова.

„Представям си се живееща в Америка майка и скоро баба – баба Цеци!“, намеквайки, че дъщеря й скоро може да я дари с внуче.

Как искаш да те запомнят попита за финал Мартин Карбовски гостенката си в проекта „Момиче от корицата“ - Хич не ми пука, да ме запомни кой, както иска – отсече Цеци, която познава и живота и смъртта от много близо.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Анкета: Кой заслужава да победи в „Като две капки вода“ според вас?

Гласувайте за своя фаворит!

 

Покажи резултати