Меню

Избрани новини

Клюкарник

Прокуратура и полиция на крак заради наркоманските изцепки на Фавиол Сефери?

Снимка: Инстаграм

Блогъра прекарал 24 часа в русенско РПУ

Нашумелият със скандалните си изцепки напоследък Фавиол Сефери си навлече „бели кахъри“ тия дни, и като казваме бели, то не е защото влогъра си живучка безпроблемно, а защото буквално са свързани с бялото и по-точно с белия прашец, научи репортер на LifeOnline.bg.

Скандалът тръгнал след като известна русенска дискотека беше затворена заради снимка споделена в Инстаграм от Фавиол, на която на преден план в десния ъгъл се виждат издайнически прах нареден на линийки и свита на тръбичка банкнота.

Снимката вижте ТУК!

Източници от обкръжението на натурализирания албанец снесоха, че той е бил задържан за разпит и е преспал в русенско районно управление. Сеизрана е и прокуратурата в дунавския град, която ще проверява има ли данни за повдигане на обвинение срещу самозабравилия се самохвалко.

Припомнете си, че миналата седмица Фавиол качи снимка от заведение без да забележи, че обектива е уловил и странните „магистралки“ в кадър. Фото бе изтрито по-късно, но все още скрийншотове на поста му обикалят мрежата.

Татуираният Сефери нашумя в последните години покрай влогърските си видео пародии.

Страницата му във Фейсбук бързо натрупа стотина хиляди последователи, които се забавляваха с нелепите му майтапи и шеги.

После той навлезе в дълбоките води на марчъндайзинга и си пусна собствен парфюм, така от обикновен глезльо се превърна в арогантен и безпардонен тип, демонстриращ разгул и охолство.

Освен последната изцепка със съмнителните линийки на масата, той редовно демонстрира благосъстояние споделяйки снимки от скъпи коли в компанията на набити мускулести батки и вечери с „певици“ и „актриси“ със съмнителни достойнства.

Ким Кардашиян

От забавните му постове няма ни следа, а факта, че печели луди пари от парфюма си е изместил първопричината да стане известен.

Освен това, Фавиол е загърбил старите си авери и вече се мъкнел само с хора от „неговото тесто“, предимно синове на известни бизнесмени и олигарси.

Очевидно последната стъпка към падението на разглезения богаташ е да посегне към кокаина, който мнозина наричат наркотика на богатите.Коментари (1)

Вачкова Утре четете тази платената пиар статия в Хот Арена. Много сте смешни, хора.... И се научете кога и как се използва пълен член в българската граматика :)
01.06.2018 18:28 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати