Меню

Избрани новини

Клюкарник

Бербо съжали брат си, дава му апартамент и пари?

Фирмата на Асен фалирала, върна се при батко си на хранилка

Името на по-малкия брат на Димитър Бербатов е съпътствано от скандала. След като бе изловен и съден за притежание и разпространение на наркотици, Асен успешно фалира и бизнеса си. От няколко месеца насам фирмата му не съществувала, а в Благоевград, откъдето е фамилията, усилено говорят, че бандитът се е върнал на издръжка при батко си, пише ПИК.

Димитър и Асен развалиха отношенията си още първия път, когато по-малкият от двамата имаше проблеми със закона. Все пак с помощта на легендарния футболист и неговата армия от адвокати Асен успя да отърве пандиза и се размина само с условна присъда. За известен период от време двамата не си разменяли дори честитки за рождените дни и дори майка им не успяла да ги помири.

След като останал без пукната пара, братът на Бербо се принудил да му се извини и да помоли за подаяние. Очевидно Димитър е откликнал щедро на молбата му, защото Асен, съпругата му и синът им си живеели царски.

И двамата към момента се водели безработни, въпреки че преди няколко месеца братът на футболния ас изкарал стаж за треньор. Към момента не практикувал, но за сметка на това всяка седмица със семейството му се глезели на почивки ту на морето, ту в планината. Запознати твърдят, че даже жилището, в което се помещавали, било на Димитър.

Преди няколко години Асен се опитал да измами известна българска банка, скатавайки се от плащане за вноски по договор за овърдрафт и в крайна сметка банката го дала на частен съдебен изпълнител. Заради дълговете му се стигнало до изземане на имуществото му, а Митко отново му се притекъл на помощ.

В братската война майка им Маргарита по-често вземала страната на Асен, въпреки че и тя се ползвала с особени привилегии заради успехите на по-големия си наследник. Шефката на дом за възрастни в Благоевград прекарвала и повече време с внучето си от малкия син, а щерките на Митко виждала веднъж годишно. Не обичала да показва техни снимки пред познати и приятели, а в кабинета й висели портрети на сина й Асен, с когото била много по-близка, въпреки постоянните му изцепки. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза