Меню

Избрани новини

Клюкарник

Обща тръпка! Любовта към тревата събра Цеци Красимирова и милионерът Майкъл Струмейтис във вечен съюз

Годеникът на фаталната красавица е един от най-големите производители на легална марихуана

В 18:24 часа в деня на годишнината от смъртта на бившия й приятел Косьо Самоковеца, който беше застрелян преди 15 години в Амстердам, Цеци Красимирова, която тогава беше ранена в главата, се сгоди за американският милионер Майкъл Струмейтис, както вече LifeOnline.bg писа.

Двамата са имали връзка и преди, след което се разделят. Сега любовта им пламва с нова сила и двамата решават да потвърдят любовта си и пред Бог.

Миналото лято татуираната Красимирова се озова на екзотичния остров Лаукала на Фаджи, който е собственост на австрийския милиардер и основател на фирмата за енергийни напитки "Ред Бул", Дитрих Матешич.

Сега стана ясно, че на Лаукала Цеци Красимирова е отмаряла в компанията на своя годеник - американския мултимилионер Майкъл Струмейтис.

Любовта им възкръснала като Феникс от пепелта с такава сила, че близки до моделката допускат скорошни годеж и сватба.

Майкъл Струмейтис е безумно богат производител и вносител на зърнени храни. Роденият в Илинойс бизнесмен притежава най-голямата компания за производство на органични земеделски добавки в света. Струмейтис идва за първи път в София през 2007 г.

Той е член на "Mensa International" - най-голямото и най-известното дружество на най-големите умове на планетата.

Неговото IQ e 180 - 1 на 20 млн. човека се раждат с такъв коефициент на интелигентност! Връзката на Красимирова и Струмейтис започва преди повече от десет години. Именно Майкъл е този, който изтегля Цеци и дъщеря й Джудит в Барселона, където им купува прекрасна къща.

За синеоката моделка Струмейтис е споделял, че дължи на нея живота си, тъй като след пластична операция, при която получава усложнения и сърдечен удар, тя е тази, която месеци наред бди над леглото му.

Освен силните чувства, които очевидно двамата изпитват един към друг, още нещо свързва силно красавицата и милионерът.

Не е тайна, че Красимирова цени, уважава и употребява редовно марихуана. Тя неведнъж е споделя снимки със своите растения. Самият Струмейтис е един от пионерите в легалния бизнес с марихуана за лечебни цели, а това е нещо, което очевидно скрепява връзката им още повече.

Профилите в инстаграм и на двамата изобилства от кадри с растението, свити цигари и други очевидни актове на почит към леката дрога.

За деня на Благодарността БИГ МАЙК, както сам се нарича Майкъл, благодари на обществото на потребителите на канабис, които всъщност са основните му клиенти.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от BigMike (@bigmike) наДек 1, 2018 в 7:09 PSTКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати