Меню

Избрани новини

Клюкарник

Екзотично пътешествие е подаръкът на Цеци Красимирова за Коледа

Тъй като празникът е семеен, моделката и годеникът й няма да бъдат сами

Нашумялата напоследък с екстравагантния си годеж за американски милиардер Цеци Красимирова е получила за коледен подарък от годеника си екзотично пътешествие, научи репортер на LifeOnline.bg.

Този път двете влюбени гълъбчета няма да са сами, а ще бъдат придружени от дъщерята на моделката - Джудит.

Майкъл Струмейтис, известен зад Океана като Краля на марихуаната, тъй като е крупен производител на джойнт за медицински цели, предложи брак на Красимирова на 18 ноември на остров Ангуила в Карибско море. Моделката обаче обяви годежа в социалните мрежи на 6-ти декември, датата, на която преди 15 години застреляха гаджето й в Амстердам, а рикоширал куршум рани самата нея в главата.

Сега мездрачанката е отново щастлива, сгодена и обичаща и гордо носи своя годежен пръстен с изключително чисти диаманти, на каквито се радвали предимно особи от кралско потекло.

Годежния пръстен на Красимирова

Самият Струмейтис също е доволен и не крие новото си семейство от медиите, той смело публикува снимки в Инстаграм в компанията на Цеци и дъщеря й, пише ПИК.

Милиардерът има дъщеря от първия си брак, която чудесно се разбирала с доведената си сестра. Щерка му и майка й живеят в Палм Спрингс.

Връзката му с българската моделка не е от вчера, те се запознават още преди 10 години, изживяват бурен романс и се разделят.

В този период той има едногодишна връзка със скандалната Божидара Бакалова - сестрата на миската Ивайла Бакалова.

После съдбата ги среща отново с Красимирова и този път опитът е сполучлив, преоткриват чувствата си и стигат до годеж.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати