Меню

Избрани новини

Клюкарник

Екзотично пътешествие е подаръкът на Цеци Красимирова за Коледа

Тъй като празникът е семеен, моделката и годеникът й няма да бъдат сами

Нашумялата напоследък с екстравагантния си годеж за американски милиардер Цеци Красимирова е получила за коледен подарък от годеника си екзотично пътешествие, научи репортер на LifeOnline.bg.

Този път двете влюбени гълъбчета няма да са сами, а ще бъдат придружени от дъщерята на моделката - Джудит.

Майкъл Струмейтис, известен зад Океана като Краля на марихуаната, тъй като е крупен производител на джойнт за медицински цели, предложи брак на Красимирова на 18 ноември на остров Ангуила в Карибско море. Моделката обаче обяви годежа в социалните мрежи на 6-ти декември, датата, на която преди 15 години застреляха гаджето й в Амстердам, а рикоширал куршум рани самата нея в главата.

Сега мездрачанката е отново щастлива, сгодена и обичаща и гордо носи своя годежен пръстен с изключително чисти диаманти, на каквито се радвали предимно особи от кралско потекло.

Годежния пръстен на Красимирова

Самият Струмейтис също е доволен и не крие новото си семейство от медиите, той смело публикува снимки в Инстаграм в компанията на Цеци и дъщеря й, пише ПИК.

Милиардерът има дъщеря от първия си брак, която чудесно се разбирала с доведената си сестра. Щерка му и майка й живеят в Палм Спрингс.

Връзката му с българската моделка не е от вчера, те се запознават още преди 10 години, изживяват бурен романс и се разделят.

В този период той има едногодишна връзка със скандалната Божидара Бакалова - сестрата на миската Ивайла Бакалова.

После съдбата ги среща отново с Красимирова и този път опитът е сполучлив, преоткриват чувствата си и стигат до годеж.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати