Меню

Избрани новини

Клюкарник

Милиардерът Илон Мъск срещна новата си любов в Туитър

Всичко почнали с шега за изкуствения интелект

Илон Мъск се среща тайно с певицата Граймс, според изданието Page Six, тяхната афера започнала с шега за изкуствения интелект.

Собственикът на Tesla и Space X се появи с ново момиче на благотворителното събитие Met Gala. Източниците разказват, че двойката се срещнала преди около месец.

Илон Мъск искал да публикува шега в своя Twitter получаваща се от игра на думи, посветена мисловен експеримент Басилиск Роко, който е пред дилема, дали да се подпомогне за създаването на зъл изкуствен интелект, който в бъдеще ще усвои силата и ще накаже всеки, който не се подчинява на заповедите му, и тези, които не му помогнали да го измисли. 

Мъск се подготвял да публикува фразата "базилиск рококо", подигравайки се едновременно на глупостта на експеримента, както и сложността и объркаността на френския стил от XVIII век.

Когато бизнесменът пуснал фразата в търсене, той открил, че преди няколко години певицата Граймс е пуснала видео към песента Flesh Without Blood, чийто основен герой е базилиска Рококо. 

Мъск писал на Граймс и тя отговорила, че след три години той е първият човек, който е разбрал шегата й. След това двамата започнали да си комуникират и скоро излезли на среща.

Двамата се появиха публично за първи път на благотворителния бал MetGala в Ню Йорк преди дни.

Певицата Граймс (истинско име Клер Алис Бъши) стана известна през 2012 г., като влезе в списъка на "най-интересните изпълнители на годината" според класацията на New Musical Express. Тя пее песни в експериментален жанр и има издадени четири албума.

Хърд, Деп и МъскКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза