Меню

Избрани новини

Клюкарник

Звездна Темида 2022г.: Ще влезе ли Бахаров в затвора, 8г. грозят Лоренцо, Токев смени кухнята с килията

Кои светски мъже си имаха ядове със закона през изминалата година?

 

2022 г. ще бъде запомнена с арестите и проблемите със закона на някои известни личности у нас. Едни минават между капките, но други търкат наровете в родната пандела, трети са заплашени от затвор.

 

Най-емблематичен е случаят с по-малкия Бахаров, който е последният за тази година. Много е вероятно Явор да се озове зад решетките за няколко години.

 

Това стана възможно, след като актьорът бе задържан с трева на 4 декември вечерта. Ченгета го спипаха да пафка марихуана на столичен тротоар. Още на следващият ден на театрала бе повдигнато обвинение за притежание на наркотици. Проблемът е, че бунтарят има вече условна присъда за наркотици от 2021 г., която е в четиригодишен изпитателен срок, който още не е изтекъл.

Арестуваният прекара нощта в Четвърто РПУ в София, след което бе освободен. Според закона го грози глоба от 1000 лв., но адвокатът му е категоричен, че ще обжалват и обвинението, и задържането на актьора, защото е заловен с нищожно количество марихуана, което се определя „за лична употреба“.

 

 

Нещата за актьора хич не са розови, тъй като миналата година бе сгащен да бръмчи пиян и надрусан из курортния град Банско.

 

Тази му изцепка му докара една година условно с 4 години изпитателен срок. Актьорът има и други присъди в миналото. Съден е за хулиганство, както и за шофиране пиян, но по тях е реабилитиран. Затова и през 2021 г. получи условно наказание.

 

Заради това, че е в изпитателен срок, възможността Бахаров да търка наровете в Казичене, където беше и Токев доскоро, е много вероятно.

 

Само няколко месеца преди да нашуми неговият случай, в началото на октомври бе погнат друг известен на обществото човек. Не кой да е, а самият Лоренцо - синът на Софи Маринова.

 

Лоренцо бе издирван за възможното му участие в организирана мрежа за трафик на мигранти. На която се твърди, че именно малкия певец е тартор.

 

Синът на Софка бе разпитан във връзка с мащабна схема за превеждане на бежанци през страната. Информация за негово потенциално участие разследващите придобиват, след като залавят трафиканта Иван, който твърди, че не друг, а именно Лоренцо е тарторът на канала.

 

Тогава униформените проверяват Лоренцон на адреса му в Етрополе, но не го откриват на мястото. Малко по-късно е пуснат за издирване на местно ниво, а ден след това и за общодържавно.

 

След няколко дни безуспешно търсене Лоренцо сам се предава в полицията придружен от адвокати, за да бъде разпитан във връзка с твърденията на заловения каналджия Иван.

 

След разпит, продължил няколко часа, органите на реда освобождават Лоренцо, тъй като на този етап нямат никакви доказателства, че е замесен в каналджийската схема. Разследващите разполагат само с думите на Иван, които според районния прокурор на Бургас Мария Маркова "може да са защитна версия".

 

 

Пред разследващите Иван твърди, че синът на Софи Маринова го е взел от строителен обект в София, качил го на беемвето си и го закарал до входа на село Дебелт. Според историята на каналджията Лоренцо го оставя в Дебелт, дава му ключовете за джип "Сузуки Витара", който е с пълен резервоар, и GPS точка, от която Иван да вземе групата от 9 нелегални мигранти от Сирия.

 

Лоренцо му дава и указания за обратното връщане до София. Бежанците трябвало да бъдат закарани до столицата, а от там други каналджии щели да ги изведат към Германия. Това твърди заловеният трафикант.

 

В момента разследването продължава да тече и се чакат разпечатки, за да се установи дали и колко пъти Лоренцо е говорил с Иван. Ако бъде признат за виновен, го грозят до 8 години решетки.

 

Две седмици по-късно Лоренцо е бил спрян от патрул при излизане от Студентски град, след среднощно участие на майка си, която също била в колата. Музикалният син отказал да де проба за алкохол и наркотици, и се твърди, че книжката му е била отнета. След като се разшумя около случая, той показа свидетелството си за правоуправление и така отрече слуховете. Все още не е ясно как е успял да си върне книжката, но че му е била отнета, това е сигурно.

 

Криминалната хроника на звездите през 2022 е увенчана от най-шумния и фрапантен инцидент, този с кулинаря шеф Токев. Топготвачът влезе в кауша в Казичене на 1 март. Токев потърка наровете, защото подобно на Явор Бахаров наруши условната си присъда, след като бе сгащен пиян на дърво зад волана на Околовръстното шосе в столицата. Тогава гумите на X класата на шефа бяха разцепени и от джантите хвърчаха искри.

 

Мастършефа призна вината си и успя да сключи споразумение с Районната прокуратура и лежа само до 20 юли, когато излезе от Казичене. Интересно, че книжката му е върната, потрошеният пикап мерцедес е стегнат, а Токев отново е зад волана му и си бръмчи на воля.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза