Меню

Избрани новини

Клюкарник

Карантинираха шеф Токев в затвора, влязъл болен зад решетките!

Уви майсторът на черпаците няма да готви на затворниците

 

Шеф Андре Токев (54) влезе в Централния софийски затвор миналата седмица, независимо че не е добре здравословно в последните дни.


Властите закъсняха с над 20 дни да вкарат Токев зад решетките, но го направиха точно когато гуруто в кухнята се оказа заболял.


На всичко отгоре Андре е настанен в карантинно отделение заради бушуващия ковид. Готвачът ще изкара в  изолация стандартната карантина.

 

Ако през това време не покаже симптоми, ще бъде прехвърлен в отделение за адаптиране, пише „Ретро“.

 

Престоят на Такев в Централния затвор ще трае около две седмици. След това ще бъде прехвърлен към затвора с лек режим в Казичене.

 

По време на климатизацията си известният готвач ще трябва да премине през редица медицински изследвания. Ще му бъде изготвено и затворническо досие.

 Проблемите на Токев със закона датират от преди три години, когато след употреба на алкохол шофира във Варна и самокатастрофира, за което първо съобщи LifeOnline.bg.

 

На 31 октомври беше спрян от полицията след сигнал на граждани на телефон 112 за пикап движещ се по джанти, който криволичи опасно по околовръстното шосе на София.

 

Още с доближаване до автомобила, униформените забелязали четирите спукани гуми на колата, едната дори липсвала.

 

Проверката с дрегер показва високо наличие на алкохол, а нарушението е в условията на рецидив по време на условна присъда.

 

Готвачът обаче сключи споразумение, след като сподели, че се разкайва и ще излежи 10 месеца зад решетките. 

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза