Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Мариела Нордел попиля Андре Токев: Рекламодателите му да се дистанцират от него и да си искат парите!

Пиарката намекна за зависимостите на готвача и за специфични черти от характера му

 

Скандалната и до болка откровена Мариела Нордел излезе в мрежата със сериозен анализ на случилото се с шеф Андре Токев и пикантни факти факти от работата си с него.

 

В своята Фейсбук страница „В кухнята на Мариела Нордел“, тя пита защо не се споменава дали му е правен тест за наркотици, и ако има такъв, какви резултати е дал. Тя разказва и интересна случка от познанството с Токев, а за финал зове рекламодателите на готвача да се отрекат от него и да искат парите обратно барабар с обезщетението.

 

Публикуваме целият пост на участничката в "Мастършеф" без съкращения:

 

„Андре Токев дал изявление за медиите. Много съжалявал, искал да върне времето назад и благодарял, че не е претрепал някого.... Като оправдание посочва "динамиката, в която живеем" - тя го била въвела в "жестока мелачка".

 

Това по повод, че е бил улепен с 1,9 промила алкохол да шофира.

 

За тест на кокаин нищо не се споменава, а ми се струва, че там е заровено кучето, но това е друга тема.

 

 

Като ПР бих му дала един професионален съвет:

 

В тази ситуация, какъвто и ход да предприемеш, ще е все грешен! Златното правило е, "Пълно мълчание!".

 

Не може да кажеш колко съжаляваш на родителите, чиито деца са били убити или осакатени от пияни шофьори! Не може да изплюеш едно медийно, "I'm so sorry!", на сираците на Милен Цветков, само защото си се нашмъркал и насвяткал до козирката, а после се изживяваш като питбул!

 

Медийното посипване на главата с пепел, а най-вече - такива фалшиви извинения, хленч колко е гаден животът и как, видите ли, нямало друг начин, имат винаги обратен ефект.

 

 

Като бивш колега, с когото работих 3 месеца и ни скъса нервите, и на колеги, и на целия снимачен екип, защото 3 думи не можеше да върже на български като хората, ще дам съвсем друга препоръка:

 

Немската дисциплина и точност са положителни качества само, когато не са в съчетание с високомерие и арогантност. И, ако си се докарал до тук, благодари на германското ти възпитание - да се считаш за по-висш, за супер човек!

 

Имахме тежък снимачен ден. Между мен и редакторите на предаването възникна спор. В почивката търся в нета и откривам доказателства в подкрепа на моята теза. Показвам ги на една от редакторките.

 

След 5 минути ме викат при продуцентите. Обяснявам ситуация. Токев беше седнал с тях и си пиеше кафето. Още преди някой да отговори на аргументите ми, той почервеня целия, стана и ми се разкрещя пред всички:

 

"Кога вие, българите, ще престанете да се изживявате като най-умните?! Не разбрахте ли, че когато ви се каже нещо, трябва да изпълнявате, а не да разсъждавате?!".

 

Обясних му също толкова емоционално, че благодарение на това ни качество, не сме избили 12 милиона евреи и разрушили целия свят. Два пъти!

 

Та, ситуацията на Андрето е логическата развръзка на много фактори - къде обективни (германския му произход и възпитание), къде субективни (различните му зависимости - алкохолни, че и други, по-страшни).

 

Не мога като родител, като шофьор и участник в движението, всеки ден да изтръпвам дали някой надрусал се, нафиркал се , изживяващ се като звезда, недосегаем и висша раса човек, няма да налети на детето, на мен, на приятел... Да шофираш в неадекватно състояние, не е ситуация, "много съжалявам, извинете ме, мадам", а опит за предумишлено убийство!!!

 

Сега, призовавам Ариел и всичките му останали рекламодатели, моментално да прекратят договорите си с него, да си изтеглят рекламите/публикацииге с тоя, както и да изискат възстановяването на изплатените му хонорари, и отделно - обезщетение!

 

Защото една марка се гради много години, с много труд и средства, и не може едно разюздано, самозабравило се келеме, забравило от къде е излязло, кой му плаща хляба, да ни е критерий за каквото и да е. Дори за това как да си перем покривките.“. пише г-жа Нордел.

 

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати