Меню

Избрани новини

Клюкарник

Жана се уплаши, че ще свърши като Уитни Хюстън! (видео)

Певицата влиза в клиника за зависими

 

Жана Бергендорф се оплака, че продуцентите й не й осигуряват участия.


Певицата е стигнала до просешка тояга и признава, че е готова да излезе на улицата и да пее. Според нея причината да не я пускат да пее се крие в страховете на хората."Може би страховете на хората, че мога да ги смачкам, ги кара да правят това. Смятам, че всеки човек на този свят има права. Моето е да работя, да изкарвам пари за детето ми, защото аз съм и майка му. Както и да бъда артист и пълноценен човек. Никой няма право да ми го забранява", казва Жана в интервю за „Галерия“.Тя започва да търси участия, въпреки че с това ще наруши договора си и може да я съдят.  Скоро Жана пусна нова песен след 4 години пауза със заглавие „Уморени думи“. В същото време пише и книга, но не се ангажира със срокове.

 


Бергендорф говори и за проблемите с наркотиците."Аз съм взела мерки за своите състояния, които са предизвикани най-вече от това, че не съм на сцена и не мога да бъда себе си. След Нова година ще вляза в клиника за да се лекувам.

Няма да ми е за първи път да вляза в клиника. В България се лекувам, и тук има много добри професионалисти психиатри. Длъжна съм да направя така, че всичко да е овладяно на 100%.

А да си сигурен,  че едно нещо не съществува вече в живота ти, ти трябва да вземеш мерки. Борбата с наркотиците продължава цял живот, и тя е всеки ден всеки час. Особено за нас артистите. Не искам да свърша като Уитни Хюстън или Ейми Уайнхаус“.Жана споделя, че има човек до нея, но няма да говори за това.

„Мъж или жена няма значение. Бяха писали, че съм сгодена. Това не е вярно“.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Вярвате ли, че Юлиан Вергов е пребил Диана Димитрова?

 

Покажи резултати